free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος!»

Το στίγμα του για την προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα του, έδωσε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, συνέχισε ακάθεκτος ο Άρης Πετρούπολης, διασύροντας  με το εμφαντικό 5-1 την Αθηναϊδα.

Αποτέλεσμα, που διατήρησε τοην ομάδα των δυτικών προαστίων στην δεύτερη θέση με διαφορά τριών πόντων πίσω από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

 

Απέναντι στο συγκρότημα της Κυψέλης, οι βυσσινί» ήταν καταιγιστικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα το οποίο τους βρήκε να προηγούνται με 5-0, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρια!

 

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του τεχνικού Αλέξη Γκλεγκλέ, έριξαν τον ρυθμό, αλλά και πάλι  πάλι ο Άρης Πετρούπολης ήταν το απόλυτο αφεντικό, έχοντας να επιδείξει δύο ακόμη δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι! Εικόνα, η οποία όπως είναι φυσικό, ενθουσίασε τον τεχνικό ηγέτη Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος τόνισε τα εξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτ’ων μου και κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί, διάστημα, όπου προηγηθήκαμε με 5-0, ενώ δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές που κάναμε έριξαν τον ρυθμό αλλά ακόμη κι έτσι, χάσαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα δύο ακόμη δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι. Εμείς όπως είχαμε τονίσει εδώ και μερικές εβδομάδες, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος την προσπάθειά μας, Με ξεκάθαρο στόχο να σημειώνουμε νίκες και όπου φτάσουμε Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος!»

Related posts

Χορηγική συμφωνία με τους «Κουλουράδες» για τον Α.Ο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Πολύτιμος ο βαθμός για τη συνέχεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Δημήτρης Μπακοδήμος: “Πάνω απ’ ‘ολα ο Πανερυθραϊκός

Abola Team 3