free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Άθλος η παραμονή μας!»

Στην αξία της οριστικοποίησης της σωτηρίας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

 

Την παραμονή του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας «κλείδωσε» το Παλαιό Φάληρο με την σπουδαία του νίκη επί του Ηφαίστου Περιστερίου με 2-1. 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστώιν επιδεικνύοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα, κατάφερε να φτάσει στο αποτέλεσμα, που επιθυμούσε και το οποίο του εξασφάλισε την παραμονή, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο 87ο λεπτό με  τον Μαράλντο Ντόνε

 

Ο τεχνικός  Γιάννης Γαζής είχε κάθε λόγο να πετάεις τα ουράνια ε τά από αυτή την σπουδαία σε αξία νίκη:

 

«Δείξαμε τρομερά ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να φτάσουμε σε μία νίκη, τη οποία χρειαζόμασταν τόσο πολύ και μας  εξασφάλισε τη παραμονή μας στην Α’ Κατηγορία. Κάτω από τις συνθήκες, που επιτεύχθηκε ο αντικειμενικός μας στόχος ήταν άθλος, διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μέσα στη σεζόν μία σειρά σημαντικών προβλημάτων. Καταφέραμε να αντιδράσουεμ στο γήγορο γκολ που δεχθήκαμε και κάναμε την ανατροπή στο τέλος απέναντι σε μία .πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Περιστερίου. Θα ολοκληρώσουμε την επόμενη εβδομάδα τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις κι από εκεί κι έπειτα θα τα βάλουμε όλα κάτω, ώστε να δούμε τί ακριβώς θα πράξουμε για το μέλλον»

 

 

 

 

Related posts

Ένα και αρκετό για τη Θύελλα!

abola10

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0-1 | Τα στιγμιότυπα

admin

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-0 (Κύπελλο ΕΠΣΑ Φάση των 16)

admin