free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου!»

Τον ενθουσιασμό του από το πνεύμα νικητή που επιδεικνύουν οι παίκτες του, εξέφρασε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε η Κηπούπολη με τον θρίαμβό της στο ντέρμπι επί του πανίσχυρου Άγιαξ Ταύρου με 2-0

 

Απέναντι σε μία ομάδα, η οποία απαρτίζεται από ποδοσφιριστές που έχουν να επιδείξουν πλούσιο παλμαρέ στην καριέρα τους, όπως επίσης και πολλές παραστάσεις αγώνων ανώτερων κατηγοριών, το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων επιβεβαίωσε τον ίτλο της ευχάριστης έκπληξης που του έχει αποδοθεί κι έφτασε σε μία νίκη, που το φέρνει σε διαφορά δύο μόλις πόντων πίσω από τον αντίπαλό του (σ.σ. πλέον ο Άγιαξ Ταύρου έχει 61 πόντους με την Κηπούπολη να ακολουθεί στους 59)

 

Ο τεχνικός ηγέτης και αρχιτέκτονας των επιτυχιών της τελευταίας διετίας Δημήτρης Φιλίππου στις δηλώσεις που παραχώρησε, υπήρξε απόλυτα κατηγορηματικός, απονείμοντας τα εύσημα στους ποδοφαιριστές του

 

«Πετύχαμε μία τεράστιας σημασίας νίκη επί ενός αντιπάλου, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν θεωρούνταν ως το ακλόνητο φαβορί της ανόδου. Όλη η ατμόσφαιρα που είχε καλλιεργηθεί στα αποδυτήρια, η διάθεση και η πίστη, την οποία εκδήλωναν ο ποδοσφαιριστέςμου με την όλη τους συμπεριφορά προδιάθετε γι’ αυτό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και αυτό που τονίζω το εννοώ. Ας πάνε χωρίς άγχος την ομάδα όπου αυτοί νομίζουν! Επιδεικνύαμε τρομερή ηρεμία, η οποία αναγόταν στην τεράστια αυτοποίθηση, που χαρακτήριζε τους ποδοσφαιριστές μου και δεν δείλιασαν στιγμή,. Καταφέραμε να εξουδετερώσουμε πλήρως όλα τα ατού του Άγιαξ Ταύρου, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιλίππου, για να προσθέσει, αναφερόμενος στην κρίσιμη τελική ευθεία του «μαραθωνίου»

 

« Αντιμετωοπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μας περιμένουν τρία πολύ δύσκολαπαιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου. Μία ομάδα, ιδιαίτερα ποιτοική, η οποία μόνο τυψαία δεν έχει φτάσει μέχρι εδώ. Για να ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Αστέρα Ζωγράφου και Μελίσσια. Από την πλευρά μας θα παλέψουε για το καλύτερο δυνατό. Ό,τι πετύχουμε από εδώ και στο εξής θα είναι κέρδος»

 

 

 

 

  

Related posts

Ψαρρός: «Μας βγήκε η κούραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Oι παίκτες μου μόχθησαν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Επικίνδυνη ομάδα τα Βριλήσσια»