free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Επικίνδυνη ομάδα τα Βριλήσσια»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση κόντρα στα Βριλήσσια, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός. 

 

 

 

 

 

Την επιστροφή της στις επιτυχίες θα επιδιώξει η Λαύρα Αργυρούπολης στην σαββατιάτικη αναμέτρησή της κόντρα στα Βριλήσσια.

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι αγνοούν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές τη χαρά της νίκης θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες κόντρα σε μία ομάδα η οποία συνιστά μία από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις του δεύτερου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Ο τεχνικός ηγέτης Αργύρης Ψαρρός έσπευσε να αναδείξει τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η εν λόγω αναμέτρηση: «Απέναντι στον Κεραμεικό, θεωρώ ότι σταθήκαμε άτυχοι, αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δείχνοντας έλλειψη ψυχραιμίας στην τελική προσπάθεια κι έτσι ήρθε αυτό το 0-0. Η όλη μας προσοχή έχει στραφεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τα Βριλήσσια,. Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, δουλέψαμε πολύ μεθοδικά με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι κι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου ξέρει να εκμεταλλεύεται την κόντρα και με όπλο την ταχύτητα των παικτών της έχει καταφέρει να αποσπάσει πολλές νίκες, που την έχουν οδηγήσει τόσο ψηλά. Οφείλουμε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να αναδείξει τις πολλές του αρετές»

 

Related posts

Σύδνεσμος Προπονητών: Σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη…

Abola Team

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ταλαντούχος Αδαμόπουλος στον Εθνικό Αστέρα

abola10