free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παπαματθαιάκης: Έχω ενστάσεις για τις αποφάσεις του α’ βοηθού

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ηροδοτου, Μανώλης Παπαματθαιάκης, μετά την ήττα από τον Αήττητο.

 

Αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε:

 

“Επειδή θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Έχουν γίνει τρεις αγωνιστικές μέχρι τώρα και βλέπουμε δυστυχώς πολύ ένταση σε όλα τα ματς. Νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε το άμοιρο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να βγουν. Έχουν κάνει αγώνα όλη τη χρονιά. Δεν υπάρχει ομάδα, προπονητής, παίκτης που δεν θέλει να βγει κατηγορία, αλλά νομίζω ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές επειδή θα ανεβαίνει η ένταση θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους όλοι μας για να λέμε ότι υπηρετούμε ένα άθλημα που έχει λίγο επίπεδο σε αυτή τη Γ’ Εθνική.

 

Όσον αφορά το παιχνίδι θα πω ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Το πήγαμε το ματς στα μέτρα μας.

 

Ειχαμε κυκλοφορία. Ελέγξαμε το ματς και γνωρίζαμε ότι κρατώντας τη μπάλα εδώ θα αναγκάζαμε τον αντίπαλο να παίξει ένα ματς που δεν το έχει συνηθίζει. Γιατί κακά τα ψέματα η ομάδα του Αήττητου με τον Πάρη προπονητή όλο το χρόνο είχε συνηθίσει να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας και θέλαμε εμείς να την προβληματίσουμε. Βάζουμε ένα πεντακαθάρο γκολ. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν καθαρό και μου το επιβεβαίωσαν. Δεν ξέρω ένα έχει κρίνει το αποτέλεσμα αλλά ήταν ένα γκολ πεντακαθαρο. Έχει ευθύνη ο επόπτης. Αλλιώς να είσαι 0-2 στο σκορ ,αλλιώς να είσαι στο… εύθραυστο 0-1 και να επιζητάς τη νίκη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αήττητος μας προβληματισε αρκετά επιθετικά. Δεν βρήκαμε τις λύσεις. Κάναμε ένα κακό αμυντικό παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε συνηθίσει. Δεν μας πήγαν αρκετά τα μαρκαρίσματα στο α’ μέρος ειδικά στα πλάγια μπακ και βρήκε τις λύσεις ο Αήττητος και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο β’ μέρος νομίζω ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ με διακοπές και φάουλ. Καμία από τις δυο ομάδες δεν βρήκε λύσεις. Έτσι όπως ήρθε το ματς υπάρχει μια ήττα που θα πω την ένσταση μου για το ακυρωθέν γκολ και πάλι. Δίνω συγχαρητήρια τον Αήττητο και στον Παρη για τη νίκη. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Και οι 4 ομάδες είναι μέσα στο ματς”.

 

Ερωτηθείς που οφείλεται το γεγονός ότι πολλοί παίκτες του Ηρόδοτου βρέθηκαν σε κακή ημέρα, ο έμπειρος κόουτς είπε:

 

“Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Θα συμφωνήσω ότι αρκετά παιδιά δεν ήταν σε καλή ημέρα αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα”. 

Related posts

Άνετη νίκη η Θύελλα Καμαρίου (2-0)

Abola Team

Σε αναζήτηση δύο φιλικών ο Ηρόδοτος

Abola Team 2

Η Ηλιούπολη με Αγροτικό Αστέρα 1-1

Abola Team