free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Η ομάδα ξαναβρήκε χαρακτήρα!»

Στην διαρκή αγωνιστική άνοδο της ομάδας του, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

 

Στην προνομιούχο δεύτερη θέση του τρίτου ομιλου της Β’ Κατηγορίας παρέμεινε ακάθεκτος ο ΑΟ Ιλίου , χάρη στην ευρεία του νίκη επί του Καλαμακίου με 3-0.

 

Το συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πιστοποίησε την διαρκώς ανοδική του πορεία κι έφτασε εμ σχετική άνεση στον θρίαμβο, που του επέτρεψε να «πατάει» πλέον πολύ πιο γερά στα πόδια του, αναφορικά με την υπόθεση – άνοδος στην Α’ Κατηγορία

 

Η εν γένει αγωνιστική άνοδος της ομάδας έχει χαροποιήσει απόλυτα τον τεχνικό ηγέτη Γιώργο Τζώτζη, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το σύνθημα ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας που ακολουθεί και πολύ περισσότερο του ερχόμενου ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο, το αποτέλεσμα του οποίου ενδέχεται να κρίνει πολλά όσον αφορά την κατάληψη μιας εκ των προνομιούχων θέσεων της ανόδου:

 

«Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση και φτάσαμε εύκολα στη επικράτηση απεναντις το Καλαμάκι. Η ομάδα μας την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ξαναβρήκε χαρακτήρα, βγάζει πολύ όμορφα πράγματα και συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο τις οποίες δουλεύουμε στις προπονήσεις και γενικότερα, δείχνει να έχει ανακτήσει την αυτοποίθηση που είχε χάσει το προηγούμενο  διάστημα απόρροια των άτυχων αποτελεσμάτων. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Άγιο Δημήτριο Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει πολλά όσον αφορά την απευθείας άνοδο ή εάν θα χρειαστεί να μπλέξουμε στην διαδικασία των μπαράζ. Πάντως, όπως δείχνει η ομάδα, στην καλή της ημέρα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο ανεξαρτήτου έδρας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Μπαρμπούδης από την Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος

Νικολακόπουλος: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Μίτροβιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος