free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Tα εύσημα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός με αφορμή την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού Λιοσίων.

 

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την σεζόν που ολοκληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, θριαμβεύοντας με 2-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων.

 

Οι «ροσονέρι» αν και παράχθηκαν με πολλές ελλείψεις και αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που προέρχονταν από τα τμήματα υποδομών φανέρωσαν εξαιρετικά δείγματα γραφής, κάνοντας μάλιστα επική ανατροπή προς τέρψη του προπονητή Θόδωρου Τρανού, ο οποίος είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει:

 

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλαμε τη νίκη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων, ο οποίος πραγματοποίησε καταπληκτική πορεία φέτος.  Παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ μόλις στο 40ό δευτερόλεπτο και παραταχθήκαμε με πολλά παιδιά πό τις υποδομές, δεν το βάλαμε κάτω. Βρήκαμε το κουράγιο να αντιδράσουμε, πιέσαμε, φέραμε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο και καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ σημαντική ανατροπή, ολοκληρώνοντας με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων  και με τη συνολική τους αποδοση, απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή μας πορεια, αφήνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον»

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να κάνουμε θόρυβο μόνο με τη δουλειά μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Να αποδείξουμε την αξία μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας»

Kώστας Παλαιολόγος