free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στην Α’ Κατηγορία απένειμε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης. 

 

 

 

 

Την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία σφράγισε ο Μικρασιατικός την τελετυαία κυριολεκτικά «στροφή» του πρωταθλήματος του πρώου ομίλου, χάρη στη σπυδαία εκτός έδρας νίκη επί τη; Δόξας Βύρωνα με 2-1

 

Μάι νίκη, η οποία επέτρψε στο ιστορικό συγκρότημα της Καισαριανής να σώσει στην παρτίσα σε μία σεζόν γεμάτη δυσκολίες .

 

Κάτι το οποίο έσπευσε να τονίσει στις δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Σταμπουλίδης, ο οποίος εμφανώς ανακουφισμένος τόνισε τα εξής:

 

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τον λόγο, που καταφέραμε έστω και στην τελτυαία αγωνιστική να υλοποιήσουμε τον στόχο της απευθείας παραμονής. Βγάλαμε πάθος, θέλαμε πάρ απολύ το ματς και με τη προσοχή και προσήλωση, που δείξαμε, καταφέραμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιδιώκαμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή. Ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν, η οποία στο ξεκίνημά της σε καμία περίπτωση δεν μας είχε προϊδεάσει ότι θα ζούσαμε αυτό το θρίλερ. Έγιναν λάθη από όλους, όμως γεγονός είναι ότι καταφέραμε έστω και στο τέλος να χαμογελάσουμε και οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων γι’ αυτό το απίτυγμα!»

Related posts

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛHΣ 2-0

abola10

Κιούρκος: «Όλα ανοιχτά, μετά το Πάσχα οι τελικές αποφάσεις»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μέχρι τα Χριστούγεννα»

Kώστας Παλαιολόγος