free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να κλείσουμε το ταξίδι μας με συγκεκριμένο προορισμό»

Τις βλέψεις του για την φετινή περίοδο εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

 

Μπορεί η ήττα που γνώρισε η Κηπούπολη στο ντέμρπι της 28ης αγωνιστικής με 3-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου να περιόρισε το ελάχιστο τις πιθανότητες της ομάδας να διεκδικήσει το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων την αναμέτρηση, επιβεβαίωσε τη φετινή εκπληκτική της πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου:

«Θεωρώ ότι βάσει της γενικότερης εικόνας μας στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου θα μπορούσαμε να είχαμε αποσπάσει κάποιο καλύτρο αποτέλεσμα, αφού το εύρος του αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.

 

Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, το οποίο μας αναπροσάρμοσε τα πλάνα. Όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε και χάσαμε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες με τους Μαρτέκα και Βαφειάδη. Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θεωρώ ότι διαδραμάτισε το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε στο 44ο λεπτό. Σε ένα πολύ κομβικό χρονικό σημείο για τη συνέχεια της αναμέτρησης. Από εκεί κι έπειτα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε, δεδομένου ότι μόνο με νίκη διατηρούσαμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την άνοδο. Τουλάχιστον κρατάμε την νέα πολύ καλή εμφάνιση, η οποία πιστοποιεί την εξαιρετική πορεία που έχουμε διαγράψει φέτος Αυτό που επιθυμούμε πλέον, ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών, είναι να κλείσουμε το ταξίδι μας με συγκεκριμένο προορισμό»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Σταματάκης από τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε Λοϊσιο και Τσαβαλιά ο ΑΟ Βύρωνας

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Kώστας Παλαιολόγος