free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γενικός ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του Αγ. Δημητρίου: Επισκέφθηκαν την προπόνηση της ομάδας και φώναζαν παθιασμένα για νίκη με σκορ επί του ΑΟ Ιλίου-Β. Χρυσοχόου: “Ασυγκράτητος ο κόσμος μας”

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Αγ. Δημητρίου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΟ Ιλίου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί φίλοι της Μπάρτσας επισκέφθηκαν την σημερινή προπόνηση της ομάδας και φώναζαν διάφορα συνθήματα. Μέσα σε αυτά τα συνθήματα ζήτησαν νίκη και μεγάλο σκορ επί του ΑΟ Ιλίου.

Χαρακτηριστικές για το πάθος που έδειξαν να έχουν οι οπαδοί της Μπάρτασς είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας Βασίλη Χρυσοχόου ο οποίος τόνισε: “Προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τον κόσμο μας γιατί το πάθος του είναι τεράστιο. Μετά τις δηλώσεις των ανθρώπων του ΑΟ Ιλίου με αποκορύφωμα αυτές του αντιπροέδρου του οργανωτικού οι φίλαθλοί μας και οι οπαδοί μας εμφανίζονται ασυγκράτητοι. Αυτό είναι το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις των φιλάθλων μας. Ζουν και αναπνέουν για τη νίκη σε αυτό το ματς. Τις τελευταίες δύο μέρες παρατηρείται μια απίστευτη συσπείρωση δυνάμεων στις τάξεις των οπαδών μας ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα”

Related posts

Σπυριδάκης, Μπούντρας, Παπακωνσταντίνου ανανέωσαν στον Α.Ο. Πεύκης

Τάσος Ζαφειρίου

Τον χαρισματικό χαφ Αρναρέλλη απέκτησε η Αθηναϊδα

Abola Team 3

Πανέτοιμος ο Άγιος Δημήτριος!

abola10