free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου καταγγέλει

Από την διοίκηση του Θρίαμβου Χαϊδαρίου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Έκτροπα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Πεύκη – Θρίαμβος Χαϊδαρίου.Απαράδεκτη συμπεριφορά έδειξαν τόσο η γηπεδούχος ομάδα όσο και οι φίλαθλοί της. Από την αρχή του αγώνα επικρατούσε εχθρικό κλίμα καθώς οι τελευταίοι (70-80 άτομα περίπου) έβριζαν κ απειλούσαν τους παίχτες της ομάδας μας πως δεν θα φύγουν από το γήπεδο! Γι’αυτό βέβαια απολογήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας τους – προς τιμήν του- ζητώντας συγγνώμη στην ανάπαυλα του παιχνιδιού για την απρεπή συμπεριφορά τους.
Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα (με το οποίο επικράτησε η ομάδα της Πεύκης) καθώς ο επιθετικός τους δεν τήρησε το fair play. Όπως ήταν φυσικό, η ομάδα μας αντέδρασε με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο ποδοσφαιριστές μας λόγω εξύβρισης στον αντίπαλο παίχτη, ο οποίος απ’ ότι φάνηκε δεν έχει τις στοιχειώδεις αθλητικές αρχές πάρα τα 15 χρόνια εμπειρίας του.
Το χειρότερο όλων όμως είναι πως ούτε κάποιος από τους παίκτες ούτε και ο προπονητής της ομάδας τους δεν πήρε την πρωτοβουλία να αποτρέψει ή να διορθώσει αυτό που έγινε.
Γνωρίζουμε ότι το fair play είναι ένας άγραφος νόμος αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε αθλητές και κάποια πράγματα είναι , ή μάλλον θεωρούνται, αυτονόητα. Ας μην ξεχνάμε πως δίνουμε το παράδειγμα στους νέους που αρχίζουν να γνωρίζουν τώρα το άθλημα.
Ελπίζουμε η ομάδα της Πεύκης να κατάλαβε το λάθος της και να μην δούμε πάλι κάτι αντίστοιχο σε κανέναν αγωνιστικό χώρο.
Αν πάτε κύριοι στα μπαράζ, όλοι μέσα σας θα γνωρίζετε πως πήγατε με 3 βαθμούς που δεν αξιζατε! Αν πέσουμε κατηγορία για αυτούς τους 3 βαθμούς, θα ξέρουμε τουλάχιστον πως έχουμε ήθος και ποδοσφαιρική παιδεία”

Related posts

Πανηγύρια στο 90’ για την Ιεράπολη!

abola10

Aνανέωσε ο Άγιος Θωμάς και για του χρόνου τη συνεργασία του με τον Γιάννη Φλώρο

Ρένος Γιαμπουράς

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΑΟ Πεύκης

Abola Team