free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Ο Υμηττός δεν πέφτει, πάρτε το χαμπάρι!»

Ξεκάθαρο μήνυαμ προς πολλούς αποδέκτες από τον Πρόεδρο του Υμηττού Στέλιο Μανούσο με αφορμή τις εχθρικές διαιτησίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

 

 

 

 

«Βράζουν» στον Υμηττό με αφορμη την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα από την διαιτητική τριάδα των Κατοίκου, Λυμπερόπουλου και Κουντουρέλη στην κρίσιμη αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Κεραμεικό. Όπως αναφέρουν επίσημα χείλη το τελικό 3-3 συνιστά κατά κάποιον τρόπο  … κλοπή του ιδρώτα των ποδοσφαιριστών τους.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στέλιου Μανούσου

 

«Έχουμε οικτρά παράπονα από την διαιτησία του Κατοικοι και των βοηθών του στην αναμέτρηση με τον Κεραμεικό. Κυριλκτικά έκαναν ό,τι περνούε από το χέρι τους, ώστε να μην κερδίσουμε Θεωρούμε άδικη την αποβολή του Παναγιώτη Λιάπα σ’ ένα κομβικό χρονικό σημείο και πάνω που ο συγκεκριμένος παίκτης είχε εκτίσει την ποινή του και προσπαθούσε να βρει τον ρυθμό του. Αντίθετα στην αντίπαλη ομάδα και παρά το σκληρό πολλές φορές παιχνίδι που επιστράτευσαν οι απίκτες το Κεραμεικού, ο ρέφερι δεν έδωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Γεγονός παντως είναι ένα. Η ομάδα μας αδικείται συστηματικά από τους διαιτητές κι αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Να το εξηγήσουμε διαφορετικά ο Υμηττός δεν πέφτει, πάρτε το χαμπάρι και γίνετε πολύ πιο σωστοί» ήταν το αρχικό σχόλιο του κορυφαίου διοικητικού παράγοντα του Υμηττού, για να προσθέσει

 

«Η προσοχή μας επικεντρώνεται πλέον στην προσεχή καθορισιτκή αναμέτρηση με την Λαύρα Αργυρούπολης, η οποία έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα μας.  Θαπροετοιμαστούεμ κατάλληλα κι εκτιμώ ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να αποσπάσουμε ένα θετικό απτέλεσμα, που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή»

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

«Έκλεισε» Σκούρα και Πανταλίδη η Λαύρα Αργυρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Πολύ καθοριστικό το παιχνίδι με Νεοπεντελικό»