free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή σεζόν»

Ευχαριστημένος από την γενικότερη παρουσία των παικτών του κατά την φετινή χρονά δηλώνει ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

 

 

 

 

Μία από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνιστά η Λαύρα Αργυρούπολης. Οι «ροσονέρι», οι οποίοι την προηγούμενη σεζόν επέστρεψαν στα δύσβατα μονοπάτια της Β’ ΕΠΣΑ αν και νεοφώτιστοι, παρουσίασαν ένα πολύ συγκροτημένο σύνολο, το οποίο έσφυζε από νιάτα, ταλέντο, αλλά κι ποιότητα ορισμένων μονάδων που έκαναν τη διαφορά. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια το συγκρότημα των νοτίων προαστίων να εξασφαλίσει σχετικά άνετα την παραμονή του και παράλληλα να αποδώσει ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Γεγονός το οποίο αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Αργύρη Ψαρρό, ο οποίος αρκέστηκε να τονίσει τα εξής:

Η φετινή σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Εκπληρώσαμε τον πρωταρχικό στόχο που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν , ο οποίος δεν ήταν άλλος από την άνετη παραμονή και παράλληλα αποδώσαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αφού κοιτάξαμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια και αυτό το στοιχείο μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση και κουράγιο αν συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και πίστη στις δυνατότητές μας. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Υμηττό. Ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι απέναντι μας θα έχουμε μία ομάδα, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, αφού παλεύει για την παραμονή της. Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φτάσουμε τον δείκτη απόδοσης στο υψηλότερο δυνατό σημείο»

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Να κάνουμε φρούριο την έδρα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team