free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσαν Αλσούπολη και Καλαϊτζίδης για έκτη σεζόν!

Στην επέκταση της συνεργασίας του εμ την ομάδα των βορείων προαστίων για έκτη διαδοχική σεζόν προχώρησε ο Παμναγιώτης Καλαϊτζίδης. 

 

 

 

 

Την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών ακολουθούν πιστά στην Αλσούπολη.

 

Η διοίκηση του Σωτήρη Κατσού απέδειξε έμπρακτα την απόλυτη εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπο του τεχνικού ηγέτη Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, με τον οποίο προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας τους για έκτη συνεχόμενη σεζόν!

Παράλληλα, το ίδιο συμβαίνει και με τους στενούς συνεργάτες του έμπειρου προπονητή, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν και την επόμενη σεζόν να προσφέρουν τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους στην ομάδα. Αναφερόμαστε στον γυμναστή Αντώνη Αθανασόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Χάρη Στεριώτη.

 

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης με αφορμή την  επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων είχε κάθε λόγο αν αισθάνεται ευχαριστημένος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι επεκτείναμε την συνεργασία μας με την Αλσούπολη για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Θεωρώ ότι η φετινή σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη, δεδομένου ότι χτίσαμε γερά θεμέλια και βάσεις, ενώ φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε μέχρι το τελευταίες αγωνιστικές την άνοδό μας στην Α’ Κατηγορία σ’ ένα πολύ δύσκολο όμιλο

Τώρα θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο αν διατηρήσουμε τον ίδιο κορμό κα παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία σε πολλούς ταλαντούχους παίκτες από τις υποδομές μας να πάρουν ευκαιρίες και να αναδειχθούν στην πρώτη ομάδα»

 

Related posts

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΒΥΡΩΝ 0-1: Έτσι κρίθηκε το ματς

abola10

Σημαντήρας: Τα παιχνίδια να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους…

Abola Team

Παρέμεινε και ο Χρήστος Οικονόμου

Kώστας Παλαιολόγος