free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος»

Το στίγμα του για τον τρόπο προσέγγισης των τελευταίων αναμετρήσεων της σεζόν, έδωσε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει η λαϊκή ρήση και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ανταποκρίνεται πλήρως στην περίπτωση των Βριλησσίων.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων συνιστά μία από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις του δευτέρου ομίλου, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση και άπαντες επιθυμούν να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα τον αγωνιστικό τους ρυθμό και παράλληλα να συνεχίσουν με νίκεε μέχρι το τέλος.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη:

««Βρισκόμαστε στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα και παράλληλα να πιστοποιήσουμε την εξαιρετική πορεία που έχουμε ήδη διαγράψει,.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Αρμενική. Μία ομάδα, η οποία «καίγεται] για βαθμούς και μετά την έλευση του κυρίου Αμπαριάν στην τεχνική της ηγεσία δείχνει πολύ ανταγωνιστική, Η άποψή μου είναι ότι η βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει την αδικεί και σίγουρα αυτό το στοιχείο μας προβληματίζει όλους. Από τη πλευρά μας θα επιδιώξουμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

«Κλείνουν» Σομπότοβιτς