free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κλεισμένος στα αποδυτήρια επί 4 ώρες ο διαιτητής στην Αμαλιάδα-Όλα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου

Τέσσερις ώρες μετά τη διακοπή του Αστέρας – Ηρόδοτος λόγω επεισοδίων, ο διαιτητής παρέμεινε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αμαλιάδας χωρίς να έχει συνταχθεί το φύλλο αγώνα.

“Εκτροχιάστηκε” η κατάσταση στην Αμαλιάδα στο ημίχρονο (το σκορ ήταν 0-0) της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ηρόδοτο για την 4η αγωνιστική των playoffs ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

 

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού κατήγγειλε ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών της (Μωραΐτης, Κανδηλάκης, Καραγκιόζι και Φραγκουλάκης) και του τεχνικού της (Παπαματθαιάκης) από “μπράβους” της ομάδας της Ηλείας.

 

Τέσσερις ώρες μετά τα επεισόδια και τη διακοπή της αναμέτρησης, ο διαιτητής παρέμεινε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αμαλιάδας. Ο Γιώργος Τάσης δεν έχει συντάξει το φύλλο αγώνα της επεισοδιακής αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας από τους γηπεδούχους έξω από τα αποδυτήρια (με οπαδούς κι διοικούντες των γηπεδούχων). Η κατάσταση είχε ηρεμήσει τα τελευταία λεπτά, εν αναμονή της σύνταξης του φύλλου αγώνα.

 

Πηγή: sport24

Όλα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου.

 

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με κυρίως παιχνίδι κέντρου. Πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 14′ και ήταν για τον Αστέρα όπου ο Τόρες έκανε πλασέ το οποίο έδιωξε ο Κουράκης ενώ στην επιστροφή δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα ο Μπαρμπαρούσης.

 

Εδαφική υπεροχή για τον Αστέρα ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο χωρίς πάντως άλλη ευκαιρία, ενώ το ίδιο διάστημα ο Ηρόδοτος έδινε βάρος στην αμυντική λειτουργία χωρίς να έχει απειλήσει. Το 0-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου στο Στάδιο Αμαλιάδας.

 

Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Τάση – Ηπείρου υπήρξε ένταση τόσο με λεκτική αψιμαχία όσο και με κάποια μικρή συμπλοκή μεταξύ ανθρώπων των πάγκων των δυο ομάδων. Στο επεισόδιο που προαναφέρθηκε χτυπήθηκε ο εκ των καθήμενων στον πάγκο του Αστέρα Αμαλιάδας Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου.

 

Στη συνέχεια υπήρξαν κάποιες εντάσεις ακόμα, εντός αγωνιστικού χώρου όλα αυτά. Κι έπειτα, ο διαιτητής και οι βοηθοί, όπως και οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν στα αποδυτήρια. Εκεί υπήρξαν και διαμαρτυρίες φιλάθλων, έξω από τα αποδυτήρια και από την περίφραξη του χώρου, κατά του διαιτητή και του Ηροδότου.

 

Στις 18.30 κι ενώ το δεύτερο μέρος δεν είχε ξεκινήσει, όπως έγινε γνωστό από τον Ηρόδοτο, μεταφέρθηκε προς τον τον διαιτητή ότι η ομάδα δεν επιθυμεί να συνεχίσει το ματς επειδή έχει τραυματισμένους δυο παίκτες και τον προπονητή της. Λίγα λεπτά πριν τις 19.00 κατόπιν αιτήματος του Ηροδότου προσήλθε ασθενοφόρο και πήρε κάποιους με προορισμό το Νοσοκομείο. Το ματς διακόπηκε οριστικά, αλλά εξακολουθούσε να μην έχει γίνει κάποια ενημέρωση από τον διαιτητή. Το ασθενοφόρο που έφτασε κατόπιν του αιτήματος του Ηροδότου πήρε τους παίκτες, Φραγκουλάκη, Μωραϊτη, τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον Ξυδάκη μέλος του τεχνικού τιμ. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι οι τρεις πλην του πρώτου, βρίσκονταν στο Νοσοκομείο Πύργου.

 

Οι συνθέσεις:

 

Αστέρας: Τσάμης, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Ν’Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες

 

Ηρόδοτος: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Ανατροπή τίτλου με γκολάρα Λεάλ ο Εργοτέλης

Abola Team 3

Ανανέωσαν Πετράκης-Βρεττός-Ρωμανάκης στον ΠΟΑ

Abola Team 3

Ο Ηρακλής 2-1 στη Νάουσα-Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (18 και 19/11) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3