free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χλοψιούδης: «Κλειδί αποδείχθηκε το γρήγορο γκολ!»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ηρακλή Περιστερίου στο εμφατικό 0-4 επί της ΑΕ Ιλίου και την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου αναφέρθηκε ο τεχνικός ηγέτης Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

 

 

Στον έβδομο ουρανό πετούν όλοι στον Ηρακλή Περιστερίου με αφορμή την επίτευξη του στόχου της ανόδου  στην Β’ Κατηγορία!

 

Το σωματείο των δυτικών προαστίων παρουσιάζοντας ψήγματα της ποιότητά του και πραγματοποιώντας μία απ΄τις κορυφαίες φετινές του εμφανίσεις συνέτριψε εμ 4-0 εκτός έδας την ΑΕ Ιλίου κι έστησε το δικό του πάρτι στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντα την ευόδωση των κόπων μιας ολόκληρης σεζόν.

 

Ο Αρχιτέκτονας τη φετινής ανόδου Πασχάλης Χλοψιούδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στους τομείς που ΄οδήγησαν τη ομάδα του σε αυτόν τον θρίαμβο και επομένως την επάνοδο σην Β’ Κατηγορία μετά από τρία οόκληρα χρόνια:

 

«Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι επιβραβεύτηκαν οι κόποι μας!  Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το επίτευγμά τους. Απέναντι στην ΑΕ Ιλίου γνωρίζαμε ότι για εμάς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αφού μόνο αυτή θα μας χάριζε το εισιτήριο της ανόδου. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, οι παίκτες μου έδειχναν τρομερή θέληση, πείσμα, αλλά και πίστη. Στοιχεία, τα οποία μας βοήθησαν καταλυτικά, ώστε να φτάσουμε σ’ αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα Θεωρώ ότι κλειδί για την έκβαση του αγώνα, αποδείχθηκε το γρήγορο γκολ, που πετύχαμε μόλις στο 4’.

 

Ένα γκολ, το οποίο μας τόνωσε τη αυτοπεποίθηση και μας επέτρεψε να πατήσουμ ακόμη καλύτερα στον αγωνισιτκό χώρο Ίσως οι αντίπαλοί μας κάπου να είχαν επαναπαυθεί στο σενάριο ότι έπαιζαν στην έδρα τους κι ανέβαιναν κατηγορία ακόμη και με ισοπαλία. Γεγον΄ςο πάντως, είανι όι δείξαμε τρομερή προσήλωση και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μα ςνα πιστέψουν ότι μπορύν να μας απειλήσουν. Συνεχίσαμε να παίζουμε, είχαμε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, Στην ανάπαυλα, αυτό που τόνισα στους παίκτες μου είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται σαν να είναι το σκορ στο 0-0. Όπως και συνέβη. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν τρομερή συγκέντρωση, προσήλωση και εξακολουθούσαν να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς. Το δεύτεο γκολ, που πετύχαμε στο 60΄’ θεωρώ ότι ήταν η χαριστική βολή για τους αντιπάλους και παράλληλα αυτό το στοιχείο μας έδωσε τη δυαντότητα να πετύχουμε άλλα δύο τέρματα και αν δώσουμε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία μας»

 

 

 

Related posts

Στο πλευρό του Παυλόπουλου οι παίκτες της Πέρα Κλουμπ

Παντελίδης Mάνος

Άτλαντας Κυψέλης: Ο Αλέξανδρος Παλαμάρας ο νέος συνεργάτης του Δημήτρη Σλεποκούροβ

admin

Ντέτσικας: «Aκόμη καλυτεροι την επόμενη σεζόν