free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε με Κυριακουλέα ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο των ανατολικών προαστίων προχώρησε ο επιτυχημένος τεχνικός (φωτό).

 

 

 

 

 

 

Οριστικά με τον Παύλο Κυριακουλέα στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Φωστήρας Ηλιούπολης και την επόμενη σεζόν.

Τα εξαιρετικά δείγματα γραφής, που παρουσίασαν οι «κιτρινόμαυροι» και το κυριότερο το πνεύμα και την φιλοσοφία νικητή, που ανέκτησε η ομάδα των ανατολικών προαστίων από το διάστημα της επιστροφής του έμπειρου κι επιτυχημένου προπονητή, διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Κυριακουλέας αποτελεί άριστο γνώστη προσώπων και πραγμάτων που αφορούν την ομάδα της Ηλιούπολης και πολύ περισσότερο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τη Αθήνας. Γεγονός το οποίο ώθησε την διοίκηση να συμφωνήσει μαζί του και να πορευτούν μαζί και την επόμενη απαιτητική σεζόν στον «μαραθώνιο» της Α’ ΕΠΣΑ.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του εμ τον Φωστήρα Ηλιούπολης, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Υπήρξε απόλυτα ταύτιση απόψεων και ιδεών με τη διοίκηση, με άμεση συνέπεια αν συμφωνήσουμε. Θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα το κάτι παραπάνω αι κυρίως να αποκτήσει ξεκάθαρες βλέψεις προς τα πάνω την επόμενη σεζόν»

Οι προπονήσεις, οι δοκιμές παικτών  και τα φιλικά θα συνεχιστούν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα για την προσεχή Τετάρτη 29 Μαίου έχει  προγραμματισεί φιλικό με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στις 6 μ.μ.

Related posts

H Διάνα αποχαιρέτησε το Νάσο Καρανίκα

Abola Team

Μητρούσης: «Προσηλωμένοι με Άγιο Θωμά»

Abola Newsroom

Βαϊτσης: «Να δώσουμε το 100%»

Kώστας Παλαιολόγος