free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Θα χτίσουμε βάσεις για το μέλλον»

Το στίγμα του για την επόμενη σεζόν άφησε ο αρχιτέκτονας της φετινής ανόδου της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

Ένα δείγμα των απεριορίστων δυνατοτήτων της και από εκείνες που την οδήγησαν στην ιστορική άνοδο στην Β’ Κατηγορία παρουσίασε η Νίκη Αλίμου στο φιλικό με τον Άγιο Δημήτριο.

Το τελικό 1-1 είναι το λιγότερο που «κρατάει» ο Νίκος Μανωλά.

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου των «κυανόλευκων», ο οποίος στο συγκεκριμένο πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μία από τις σημαντικότερες «δυνάμεις» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και από τις ομάδες που βρέθηκαν να διεκδικούν την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία, χέδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες από τη εφηβική ομάδα και σε πολλούς άλλου που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της φετινής περιόδου, μένοντας ενθουσιασμένος:

«Τα μηνύματα γραφής που παρουσίασε η ομάδα μας ήταν εξόχως ενθαρρυντικά, Μπορεί να έχουμε ολοκληρώσει τις επίσημες υποχρεώσεις μας, όμως η ομάδα μας έχει κρατήσει τον πολύ καλό αγωνιστικό της ρυθμό , δείχνοντας αρκετά δυνατή.

Φανήκαμε πολύ δυνατοί κι ανταγωνιστικοί, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο

Αυτό που προέχει, είναι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας. Ανεξάρτητα από το τί θα γίνει στην πορεία των συνομιλιών μου με την διοίκηση και από το εάν θα συνεχίσω στην ομάδα το πλάνο μου είναι ξεκάθαρο για την ομάδα. Θα πρέπει από τώρα να χτίσει τις υγιείς βάσεις, που θα της επιτρέψουν να διατηρηθεί στην κατηγορία, Κάτι που θα αποτελέσει και την βασική επιδίωξη της επόμενης σεζόν.

Θα κάνω τις εισηγήσεις μου στην διοίκηση και ιοι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Μαϊου».

Δείπνο σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα παραθέσει η διοίκηση της Νίκης Αλιμου σε ταβέρνα του Αγίου Δημητρίου το βράδυ της Παρασκευής.

 

 

 

 

Related posts

«Άρωμα» Champions League στον Παράδεισο με Χιώτη!

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει με Σώκο και με πέντε ανανεώσεις η Άμιλλα Περιστερίου

Abola Team 3

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της εξέδρας απο τον ΠΑΟ Καματερού

Abola Team 3