free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Αποτυχία για εμάς η ισοπαλία»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του μάχεται πάντα για την νίκη εστίασε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης μετά την εντός έδρα ςισοπαλία κόντρα στο Χαλάνδρι.

 

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους που καταβάλλουν στον ανταγωνισιτκό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας άφησαν τα Σούρμενα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στο μαχητικό Χαλάνδρι. 

Οι κυπελλούχοι ΕΠΣΑ, παρά το γεογνός ότι δημιούργησαν κι έχασαν πληθώρα ευκαιριών, εντούτοις, δεν κατάφεραν αν φτάσουν στο αποτέλεσμα, που επιθυμούσαν, με άμεση συνέπεια να χάσουν πολύτιμο έδαφος. 

Ο τεχνικός Γιάννης Μητρούσης εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας το τελικό 1-1 ως αποτυχία για την ομάδα του:

 «Στην αναμέτρηση με το Χαλάνδρι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία θα ερχόταν στο γήπεό μας με κύρια επιδίωξη να καταστρέψει το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε φάσεις, δείξαμε χαρακτήρα, αφού αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε, ισοφαρίσαμε το σκορ,δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Η ισοπαλία για εμάς είναι αποτυχία. Τώρα η προσοχή μα ςστρέφεται στη δύσκολη κι απαιτητική συνέχεια που μας περιμένει»

 

 

 

 

 

Related posts

Επιτυχημένη η εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΓΣ Αγ. Αναργύρων

Abola Team 3

ΡΟΥΦ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 4-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Με Παπανδρέου το Παλαιό Φάληρο

Βασίλης Θεόκλητος