free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έκανε άθλο και έγραψε ιστορία ο Αστέρας Αμαλιάδας

ΦΟΒΕΡΟΣ και ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο ψυχωμένος Αστέρας ολοκλήρωσε την πολύ μεγάλη αγωνιστική αντεπίθεση του (από την πρόσληψη του τεχνικού Θοδ. Γκάτζιου κι έπειτα) και με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και άκρως ΙΣΤΟΡΙΚΗ εκτός έδρας νίκη, “πέθανε” τον Εθνικό Πειραιά μέσα στην έδρα του (το “Ελ ΄Πάσο” της Καλλιθέας) με τη ΝΙΚΗ 0-1!

 

Έτσι η ηλειακή ομάδα έχει πλέον πάρει τη δεύτερη και προνομιούχο θέση ΑΝΟΔΟΥ στη Β’ Εθνική από τον δεύτερο όμιλο των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής στα μεταξύ τους μπαράζ! Ο Αήττητος είναι η άλλη ομάδα που ανέβηκε (σε κάθε περίπτωση), ενώ ο Εθνικός σε κάθες περίπτωση είναι έξω! 

 

Και την τελική απόφαση για την προνομιούχο δεύτερη θέση, δια μέσου των αποφάσεων της θα την πάρει η ΕΠΟ!

 

– Αυτή την Κυριακή 27/5 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίστηκε με την 6η και τελευταία μέρα τους, η διεξαγωγή των μεγάλων αγώνων μπαράζ που οδηγούν στη Β’ Εθνική κατηγορία – Football League.

 

– Ως γνωστόν, ο πρωταθλητής του 5ου ομίλου Αστέρας Αμαλιάδας μετέχει σε όμιλο με, Εθνικό Πειραιά (6ος Ομιλος), Αήττητο Σπάτων Αττικής (7ος Ομιλος) και Ηρόδοτο Αλικαρνασσού Ηρακλείου Κρήτης (8ος Ομιλος). Οι αγώνες είναι διπλοί (εντός έδρας – εκτός έδρας).

 

Οι ΔΥΟ πρώτες ομάδες, θα πάρουν τη μεγάλη άνοδο και οι υπόλοιπες θα παραμείνουν στη Γ’ Εθνική, εκτός κι αν κάποια ή κάποιες από τις τέσσερις που θα πάρουν την άνοδο δεν μπορέσουν να συμμετέχουν στην ανώτερη Κατηγορία για οποιονδήποτε λόγο ή αν μείνει κενή θέση από όσες θα έχουν παραμείνει στη Β’ Εθνική (την τρέχουσα).

 

– Την Πέμπτη (24/5) έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

 

Η έκδοση της απόφασης αναμένεται πλέον την προσεχή εβδομάδα και πιθανόν την Πέμπτη (31/5).

Related posts

Τέλος οι Τερεζόπουλος και Γκοβερίνος από τον Εθνικό!

Abola Newsroom

Εύκολα η Ρόδος 4-0 το Ζευγολατιό

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Μέχρι τις 16/4 οι μεταγραφές, όλα τα νέα πρόσωπα της Τετάρτης (31/3)

Γιώργος Ανανίδας