free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την απόφαση για το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας περιμένει πλέον ο Ηρόδοτος για την άνοδο

Ο Ηρόδοτος περιμένει πλέον την απόφαση για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα.

 

Ηττα σοκ για τον Ηρόδοτο εντός έδρας από τον αξιόμαχο Αήττητο Σπατών με 1-0. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Παπαματθαιάκη έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στη δικαστική απόφαση του αγώνα που διεκόπη στην Αμαλιάδα.

 

 Η ομάδα των Σπάτων με το διπλό αυτό, το οποίο προήλθε από το γκολ του Κωστόπουλου στο 76ο λεπτό, “σφράγισε” την άνοδο ενώ η νίκη του Αστέρα Αμαλιάδας κόντρα στον Εθνικό (με το ίδιο σκορ) του δίνει την δεύτερη προνομιούχο θέση στον όμιλο. Ωστόσο όλα είναι ανοιχτά. Συγκεκριμένα, αν την προσεχή Τρίτη αποφασιστεί πως ο Ηρόδοτος θα πάρει το παιχνίδι με τον Αστέρα στα χαρτιά και αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ομάδα της Αμαλιάδας, τότε η κρητική ομάδα θα τερματίσει δεύτερη και θα εξασφαλίσει την άνοδο!

 

Στα του αγώνα, ο Ηρόδοτος είχε την κατοχή της μπάλα, αλλά είχε και νευρικότητα με αποτέλεσμα να δείχνει ανήμπορος να δημιουργήσει καλές φάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων. Ο Αήττητος Σπατών εκμεταλλεύτηκε το άγχος και τη νευρικότητα των γηπεδούχων, σκόραρε σε ένα κρίσιμο σημείο και κατάφερε να κρατήσει έως τέλους το υπέρ του αποτέλεσμα.

Related posts

Ηλιούπολη: “Τεχνικό δίδυμο Δημητρίου-Τζουμερκιώτης”

abola10

Ανανέωσε ο Άκης Σαμιώτης με τον Ηλυσιακό

Abola Team 3

Στο 0-0 κόλλησαν ΟΦ Ιεράπετρας και Παλαιόχωρα

Abola Team 2