free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την απόφαση για το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας περιμένει πλέον ο Ηρόδοτος για την άνοδο

Ο Ηρόδοτος περιμένει πλέον την απόφαση για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα.

 

Ηττα σοκ για τον Ηρόδοτο εντός έδρας από τον αξιόμαχο Αήττητο Σπατών με 1-0. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Παπαματθαιάκη έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στη δικαστική απόφαση του αγώνα που διεκόπη στην Αμαλιάδα.

 

 Η ομάδα των Σπάτων με το διπλό αυτό, το οποίο προήλθε από το γκολ του Κωστόπουλου στο 76ο λεπτό, “σφράγισε” την άνοδο ενώ η νίκη του Αστέρα Αμαλιάδας κόντρα στον Εθνικό (με το ίδιο σκορ) του δίνει την δεύτερη προνομιούχο θέση στον όμιλο. Ωστόσο όλα είναι ανοιχτά. Συγκεκριμένα, αν την προσεχή Τρίτη αποφασιστεί πως ο Ηρόδοτος θα πάρει το παιχνίδι με τον Αστέρα στα χαρτιά και αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ομάδα της Αμαλιάδας, τότε η κρητική ομάδα θα τερματίσει δεύτερη και θα εξασφαλίσει την άνοδο!

 

Στα του αγώνα, ο Ηρόδοτος είχε την κατοχή της μπάλα, αλλά είχε και νευρικότητα με αποτέλεσμα να δείχνει ανήμπορος να δημιουργήσει καλές φάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων. Ο Αήττητος Σπατών εκμεταλλεύτηκε το άγχος και τη νευρικότητα των γηπεδούχων, σκόραρε σε ένα κρίσιμο σημείο και κατάφερε να κρατήσει έως τέλους το υπέρ του αποτέλεσμα.

Related posts

Υποβιβάστηκε παρά το εκτός έδρας 2-2 με Ηλυσιακό ο Φωστήρας

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Βραβεύτηκε ο Κολιτσιδάκης στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Abola Team 3