free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιέστα Γιούχτα: Το μπλουζάκι των θριαμβευτών-τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές: Συνάντηση Πίτσου-διοίκησης με φόντο το πλάνο για τη νέα χρονιά

Εντυπωσιακή η φιέστα του Γιούχτα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

 

Οι επικεφαλής της ομάδας ετοίμασαν πλούσια events και πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους στις εξέδρες.

 

Μία από αυτές είναι το εντυπωσιακό μπλουζάκι που ετοίμασαν για τους θριαμβευτές.

 

gioyxtas bloyzaki

 

Οι πρωταγωνιστές δήλωσαν:

Τι δήλωσε ο Λάμπρος Κεφαλούκος στην κάμερα του prismasport.gr.

 

Το prismasport.gr έδωσε το παρών στη φιέστα ανόδου του Γιούχτα και μίλησε με έναν εκ των πρωταγωνιστών, τον Λάμπρο Κεφαλούκο, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για την επόμενη σεζόν.

 

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κάναμε χαρούμενο και τον κόσμο. Πιστεύω πως αν βάλουμε από τώρα τις βάσεις μπορούμε και του χρόνου να τα πάμε καλά και στη Γ’ Εθνική”, τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε:

 

“Είναι διπλή η χαρά για μένα. Ανέβηκε ο Γιούχτας στη Γ’ Εθνική, αλλά ανέβηκε και ο Ηρόδοτος, η ομάδα του χωριού μου, στη δεύτερη κατηγορία”.

 

Ο προπονητής του συλλόγου, Μηνάς Πίτσος, μίλησε στην κάμερα του prismasport.gr, στο περιθώριο της κυριακάτικης φιέστας, για τη μεγάλη επιτυχία του Γιούχτα.

 

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμο. Είναι μεγάλες στιγμές, η φετινή χρονιά ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά. Πιστεύω ο Γιούχτας να καθιερωθεί στις μεγάλες κατηγορίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πίτσος.

 

Δείτε το χαρακτηριστικό video του prismasport.gr με τις δηλώσεις.

Ο σχεδιασμός στις τάξεις του Γιούχτα ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει και ήδη η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να κλείσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας για να μπει σε ισχύ ο υπόλοιπος προγραμματισμός.

 

Στο πλαίσιο αυτό, χθες έγινε συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον προπονητή, Μηνά Πίτσο, με τις δυο πλευρές να συζητούν σε καλό κλίμα για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο έμπειρος προπονητής παρέδωσε το πλάνο στους ιθύνοντες των πρωταθλητών, το οποίο ουσιαστικά ανέλυε το μπάτζετ που θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα, τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν αλλά και ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι να φύγουν από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

 

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και θα γίνει ένα νέο ραντεβού από βδομάδα ώστε να κλείσει τυπικά το θέμα του προπονητή

 

 

Related posts

Ο Εθνικός 4-0 τον Ασπρόπυργο

Abola Team 2

Μ. Σουτζής: «Να το ξεχάσουμε στον ΠΟΑ και να επικεντρωθούμε στο επόμενο»

Abola Team 2

Α.Ε. Μοσχάτου: Ο κόσμος ψήφισε, αυτό είναι το καλύτερό του γκολ το 2020 (vid)

Γιώργος Ανανίδας