free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» Φούνα το Παλαιό Φάληρο

Στην απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα από τα Πετράλωνα προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων.

 

 

 

 

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη που αφορά στην νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια προχώρησε το Παλαιό Φάληρο, το οποίο μετά από συντονισμένες ενέργειες ενέταξε στο δυναμικό του τον 26χρονο τερματοφύλακα Χρήστο Φούνα.

Το νέο απόκτημα αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες λύσεις κάτω από τα γκολπόστ και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στα Πετράλωνα, όπου πλαισίωσε τον Ανδρέα Δωριάδη (σ.σ. ο οποίος μεταπήδησε στον Αθηναϊκό) και τα βοήθησε να πετύχουν μία αξιοπρόσεκτη πορεία στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

Ο Φούνας έχει να επιδείξει εξαιρετικό βιογραφικό, αφού κτός των Πετραλώνων, έχει θητεύσει με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άγιο Θωμά, Μικρασιατικό, ΠΑΟ Ρουφ και Αθηναίδα

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ανθρώπων του Παλαιού Φαλήρου, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τεχνικός ηγέτης  του συλλόγου Γιάννη Γαζής φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενός ανασταλτικού μέσου, αλλά και ενός κλασικού επιθετικού.

Μάλιστα, εντός των ημερών ενδέχεται να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του στόπερ, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο βαθμό

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου

 

Related posts

Τον 24χρονο αμυντικό Χρήστο Γιαλοψό απέκτησε ο Αθηναϊκός

Abola Team 2

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Διπλό χτύπημα!

Ρένος Γιαμπουράς

Με Φωστήρα και δυνατές ομάδες τα φιλικά του Ρουφ!

Ρένος Γιαμπουράς