free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ελεύθερος και … ωραίος ο Ανδρέας Μπεκατώρος

Έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με τα Μελίσσια ο Ανδρέας Μπεκατώρος (φωτό) έχοντας … παρακαταθήκη την επίτευξη της ανόδου στην Α’ Κατηγορία 

 

 

 

 Παρελθόν αποτελεί από τα Μελίσσια ο Ανδρέας Μπεκατώρος,. 

Ο πολύπειρος επιθετικός, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε, υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της ιστορικής επίτευξης της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με το νεοφώτιστο συγκρότημα των βορείων προαστίων και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης».

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Μπεκατώρος έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό με εξαιρετική παρουσία σε πολλούς ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας, όπως οι Νέα Ιωνία, ΠΑΟ Ρουφ, Δόξα Βύρωνα, Άρη Πετρούπολης, Πανερυθραϊκό, Μελίσσια και σαφέστατα η εμπειρία και η ποιότητά του αποτελούν σημεία αναφοράς.

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς από την πλευρά του έσπευσε να ευχαριστήσει ολόψυχα τον σπουδαίο επιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Ανδρέα Μπεκατώρο για την τεράστια συνεισφορά του στο επίτευγμα της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Να ξέρει ότι η πόρτα των Μελισσίων θα είναι πάντοτε ανοικτή γι’ αυτόν».

Από εκεί κι έπειτα συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης τόσο με τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ανεώσουν τη  συνεργασία τους με τον σύλλογο, όσο και με ορισμένους ποδοσφαιριστές, που βρίσκοντια στο μεταγραφικό στόχαστρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληφορορίες η ομάδα των Μελισσίων απέχει μία ανάσα από την απόκτηση ενός έμειρου ανασταλτικού μέσου, που πληροί όλες τις προδιαγραφές να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να ηγηθεί στο εγχείρημα της επόμενης σεζόν που θα τη βρει να αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία.

 

 

 

 

Related posts

Xαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα Μπέτσκο, καταγγέλει η Διάνα

admin

Είχε την τύχη με το μέρος του ο ΑΟ Περιστερίου (3-2)

Abola Team

Ο Απόλλων Χαλανδρίου τίμησε τον “καπιτάνο”!

Ρένος Γιαμπουράς