free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ανάρτηση του Κάρλου Βογιατζή για την απόκτηση του Πέττα από την ΑΕ Μοσχάτου-Επιτυχημένη η γιορτή της ακαδημίας της ΑΕ Μοσχάτου (ΦΩΤΟ)

Στην ανάρτησή του ο Κάρλος Βογιατζής για την απόκτηση του Ηλία Πέττα από την ΑΕ Μοσχάτου αναφέρει:

Οι δυνατές μεταγραφές συνεχίζονται , στην ΑΕ Μοσχάτου. Στην υπέροχη οικογένεια μας καλώς ορίζουμε τον Ηλία. Ένα προικισμένο σέντερ μπακ με σπουδαία στοιχεία , που θα βοηθήσει παρά πολύ την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. 

Και ….. έχουμε κι άλλα καλά νέα. 

Πάμε γερά ΑΕΜ , πάντα και παντού..

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γιορτή της Ακαδημίας της Α.Ε.Μοσχάτου στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου!

 

 

Σε μία πολύ όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα οι αθλητές των ακαδημιών του ιστορικού Σωματείου του Μοσχάτου βραβεύτηκαν για τη συνεισφορά και την προσπάθεια τους στους αθλητικούς χώρους μπροστά στους περήφανους γονείς και φίλους της Α.Ε.Μ. που είχαν γεμίσει τις κερκίδες, κάτω από τους ήχους της μουσικής αλλά και τις εικόνες του video wall.

 

Πραγματοποιήθηκε επίσης φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ ακολούθησε μπουφέ με φαγητό για τα παιδιά και τους γονείς με τη λήξη της τελετής, καθώς τα βεγγαλικά που έπεφταν χρωμάτισαν έντονα την πολύ όμορφη γιορτή της Α.Ε.Μοσχάτου.

 

Εκτός από τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Στέφανο Φαναρίτη, το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Φελλάς και κ. Γιώργος Δαμηλάκος αρκετοί επίσημοι από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου και επι κεφαλής της παράταξης Μαζί Μπροστά, κ. Αντώνης Μπούτσης.

 

Πηγή http://moschatomag.com

Related posts

Σε αναμονή για μεταγραφές στον Ατρόμητο Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΠ: Τα πλήρη αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 20ης Αγωνιστικής

Abola Newsroom

Πήρε Καλαϊτζάκη η Κύπρος Κορυδαλλού!

Abola Team