free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παπαβασιλείου για πρόεδρος στην Ρόδο

Τίποτα νεότερο δεν έχει προκύψει στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος από την ημέρα που έγινε η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου, μέχρι και σήμερα.

Στην διάρκεια της Γ.Σ. που έγινε την Παρασκευή 15 Ιουνίου, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μία επιτροπή, που θα αναλάβει τις επαφές με ανθρώπους που θα θέλουν να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο, έπειτα από τις αποκαλύψεις του προέδρου Αυγουστίνου Γιακάι και του αντιπροέδρου Νίκου Ορφανού να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Η επιτροπή έκανε κάποιες επαφές, με τα αποτελέσματα αυτών να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες της «δσπορ», ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για να αναλάβει επικεφαλής του Δ.Σ. είναι αυτό του παλαιού προέδρου των «ελαφιών» Βασίλη Παπαβασιλείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι του έγινε πρόταση και ζήτησε μερικές ημέρες διορία για να πάρει τις αποφάσεις του, με τις πιθανότητες να αναλάβει πρόεδρος να είναι μοιρασμένες αυτή την στιγμή.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, τα πρόσωπα που συγκροτούν την επιτροπή θα συνεχίσουν τις επαφές και με άλλους παράγοντες και επιχειρηματίες, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την επόμενη διοικητική ημέρα του Α.Σ. Ρόδος, για να μην βρεθεί η ομάδα προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Α. Ηρακλής: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με έφεραν στο Μοσχάτο, ξεκινάμε με όρεξη»

Γιώργος Ανανίδας

Ανανέωσε με το Αιγάλεω και ο Παπασάββας-Προβάρει την φανέλα της ομάδας ο Μπέλερης

Abola Team 2

Πανιώνιος: Έδωσε τα χέρια με τον Κυριάκο Παυλή

Abola Team