free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζουν με Μητρούση και Καζαντζή τα Σούρμενα

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τους δύο τεχνικούς προχώρησαν οι «ροσονέρι» προσβλέποντας σε ανάλογη πορεία και την ερχόμενη σεζόν.

 

 

 

 

Πιστοί στην επιτυχημένη συνταγή της προηγούμενης απαιτητικής περιόδου, η οποία βρήκε τα Σούρμενα να πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ και να διεκδικούν με αξιώσεις ακόμη και την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική, δείχνου διατεθειμένοι να ακολουθήσουν στο φιλόδοξο σωματείο

 

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των Σουρμένων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τους τεχνικούς ηγέτες Γιάννη Μητρούση και Γιώργο Καζαντζή

Δεν θα μπορούσε , άλλωστε, να συμβεί  διαφορετικά, όταν οι Γιάννης Μητρούσης και Γιώργος Καζαντζής έδειξαν ότι έχουν όλες τις προδιαγραφές ώστε να διατηρήσουν την ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Αμφότεροι συναντήθηκαν με τη διοίκηση των Πόντιων και συμφώνησαν προκειμένου να παραμείνουν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου για ακόμη μια σεζόν.

Ο Μητρούσης ήταν το πρόσωπο που μαζί με τον κ. Ακριτίδη είχαν οδηγήσει τους «ροσονέρι» στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ η περσινή πορεία πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό τόσο σε εκείνον όσο και στον Γιώργο Καζαντζή. Πλέον αμφότεροι καλούνται να διατηρήσουν σε ανοδική τροχιά τα Σούρμενα και το νέο έτος.

Πηγή: www.stoplekto.gr

Related posts

Τον δυναμικό επιθετικό Μανώλη Χατζή απέκτησε ο Χολαργός

Abola Team 3

Τσιμπάκης: «Ικανοποιημένος από την εικόνα του πρώτου μέρους»

Kώστας Παλαιολόγος

Δυνατά φιλικά το Παλαιό Φάληρο

Abola Team 3