free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ευχαριστεί “IERAPETRA EXPRESS” και LA STRADA ο ΟΦ Ιεράπετρας που ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών

Τους χορηγούς του ευχαριστεί σε ανακοινώσεις του ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Στις σχετικές ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:

Το ΔΣ του ΟΦΙ ευχαριστεί θερμά τον γραφείο ταξιδίων της Ιεράπετρας “IERAPETRA EXPRESS” και τον ιδιοκτήτη αυτού κ. Βογιατζόπουλο Νίκο τόσο για την άψογη μεταφορά της αποστολής της ομάδας στα ταξίδια της όλη την σεζόν που μόλις έληξε , όσο βέβαια και για τα πολλά ταξίδια τα οποία έκανε χορηγία στον ΟΦΙ.

Το ΔΣ του ΟΦΙ ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο LA STRADA της Ιεράπετρας και τον ιδιοκτήτη του Κώστα Σακκαδάκη για την βοήθεια που παρείχε στην ομάδα μας κατά την σεζόν που έληξε , τόσο σε σίτιση παικτών όσο και σε χορηγικές βοήθειες.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιεράπετρα έκανε γνωστό ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου ενώ έγιναν γνωστά και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα κατά το… χτίσιμο της.

 

Αναλυτικά, το κείμενο

 

Εκ  του  ΔΣ  του  ΟΦΙ  ανακοινώνεται  ότι  η  προετοιμασία  της  ομάδος  θα  αρχίσει  στις  23  Ιουλίου. Τα φιλικά  τα  οποία  ήδη  έχουν  κλειστεί  είναι  με  ΕΡΓΟΤΕΛΗ  στις 14/8 , με  ΕΠΙΣΚΟΠΗ  στις  19/8 , με  ΓΙΟΥΧΤΑ  και  ΗΡΟΔΟΤΟ  στις  25/8    στα  πλαίσια  του  Μαρκομιχελάκειου  τουρνουά  και  με  ΣΥΝΚΑ  στις  1/9. Το  κακό  όπως  και  πέρυσι  είναι  ότι  όλα  τα  φιλικά  θα  δοθούν εκτός  έδρας  καθώς  το  Βουζουνεράκειο  είναι  άγνωστο  ακόμα  όχι  μόνο  πότε θα  είναι  έτοιμο αλλά  είναι  άγνωστο  και  πότε  θα  αρχίσουν  τα  έργα.

 

Related posts

Σπάθας: “Αξίζαμε περισσότερα στο ματς με Διαγόρα”

Abola Team 2

Άρης Σκάλας: Τέλος οι Οικονόμου και Καρράς από τον πάγκο

Γιώργος Ανανίδας

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Κώστας Κατσουράνης της Παναχαϊκής-“Διαζύγιο” με Γ. Παπαδόπουλο

Abola Team 3