free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με σπουδαίες βραβεύσεις έγινε η Τελετή λήξης των Ακαδημιών της Διάνα Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Η Διοίκηση της Διάνα Ηλιούπολης οργάνωσε στο Άλσος «Δημήτρης Κιντής» την Τελετή λήξης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι οργάνωσαν μια σπουδαία γιορτή με βραβεύσεις σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Στην ασφυκτικά γεμάτη από γονείς των παιδιών αίθουσα του «Δημήτρης Κιντής», ο ακούραστος παρουσιαστής της εκδήλωσης  κ.Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος συντόνισε το τελετουργικό των βραβεύσεων με την παρουσία του Δήμαρχου της πόλης Βασίλη Βαλασσόπουλου, της Αντιδημάρχου Μαίρης Κουρή, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γιωργάκη και πολλών στελεχών της αντιπολίτευσης.

 

Βραβεύτηκαν και παρέδωσαν δώρα και επαίνους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης της ΑΕΚ και διακεκριμμένος ιατρός-ορθοπαιδικός Λάκης Νικολάου, οι εν ενεργεία παίκτες της ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης (διεθνής) και Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο πρώτος έγχρωμος διεθνής έλληνας ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα (διατηρεί ομώνυμη Ακαδημία 260 παιδιών) και ο νεαρός ηλιουπολίτης παίκτης της Κ20 της ΑΕΚ Γιάννης Μπότος ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ και ξεκίνησε από την ακαδημία της Διάνα.

 

Σύσσωμο το τωρινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας έδωσε το παρόν με πρόεδρο κ.Ζευγίτη  αντιπρόεδρος κ. Φραγκάκος στην γιορτή πλαισιωμένο από τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας κ.Μίμη Ζωντήρο και μέλη των προηγούμενων Δ.Σ. και βέβαια όλους τους νεαρούς παίκτες όλων των τμημάτων με τους προπονητές τους.

 

Το sportifico.gr ήταν παρών και κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση δείχνοντας την στήριξή του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο της Αθήνας για μια ακόμη φορά.

Πηγή sportifico.gr

 

 

 

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Καλύτεροι από πέρυσι»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρίποντο για τη Νέα Ιωνία

Παντελίδης Mάνος

Ο νεαρός Γιαννίκος στο Ηράκλειο

Ρένος Γιαμπουράς