free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Παρέμεινε στον Πειραϊκό για την άνοδο ο σκόρερ Παφίλης

Ό ΑΟΝΦ Πειραϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Παφίλη.

“Ο 27 χρονος στραικερ που είχε διάφορες προτάσεις, επέλεξε να μείνει στις τάξεις του Πειραϊκόυ. Ο Σπετσιωτης άσος θα διανύσει τον 5ο του χρόνο στην ομάδα μας όπου σε 58 παιχνίδια έχει σημειώσει 35 τέρματα και θεωρείται αναμφισβήτητα ένα απο τα βαρόμετρα, στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του εύχεται να είναι υγιείς και να πανηγυρίσει πολλά γκολ ακόμα με την ομάδα μας.”

Δηλώσεις Παφίλη:

“Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Πειραϊκού. Βρίσκομαι σε μια ομάδα όπου αποτελείται από υγιείς ανθρώπους που προσπαθούν όσο τους επιτρέπεται, να δουλεύουν επαγγελματικά σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές και το πρωτάθλημα του Πειραιά έχει αρχίσει να έχει την αίγλη που του αξίζει. Είμαι πεπεισμένος πως με όλους τους συμπαίκτες μου θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στο τέλος της χρόνιας, όμως για να φτάσουμε έως εκεί χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση στον στόχο μας.”

Related posts

Κράτησε Καραπιπέρη η ΑΕ Μοσχάτου, ανανέωσε και ο Μπαχίμα-Τον Χ Α Χάλαρη πήρε η Χαραυγή

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Σωματεία και Φυσικά Πρόσωπα που θα τιμηθούν στην Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση

Nάσος Φακίδης

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (3 και 4/2) στον Πειραιά και η ενημέρωση της Ένωσης για τις μεταγραφές, τις διεθνείς μεταγραφές και τις υποσχετικές και για τις ποινές σε παίκτες και παράγοντες

Abola Team 3