free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

ΕΚΤΑΚΤΟ – Φωτιά ΤΩΡΑ: Φόβοι και για τρίτο νεκρό από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Φωτιά τώρα: Τραγική κατάληξη στις πυρκαγιές στην Αττική – Δύο άτομα νεκρά, σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων του ΕΚΑΒ και τον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας – Πληροφορίες αναφέρουν και τρίτο νεκρό – 25 οι τραυματίες από την πύρινη λαίλαπα στην Αττική.

 

Ασύλληπτη τραγωδία.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στις φωτιές που μαίνονται στην Αττική. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος και ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας. 

Μάλιστα, ο κ. Μαθιόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

«Ίσως να υπάρχουν κι άλλοι νεκροί. Δεν ξέρουμε ακόμα. Δεν έχουν διασταυρώσει ακόμα τις πληροφορίες που έχουμε» ανέφερε συγκεκριμένα. 

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής σε ποια περιοχή εντοπίστηκε ο δεύτερος νεκρός.

 

Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο εγκαυματίες που έχασαν την ζωή τους οι οποίοι μεταφέρονται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr

Related posts

Τι θα κάνουν τον Σεπτέμβρη Μαρινάκης στο Mega και Σαββίδης στο Epsilon

Abola Newsroom

Ο Δημήτρης Μάρκος στο δυναμικό του Real Fm 97,8!

Abola Team 3

Λουκέτο στο πρωτάθλημα, στο σφυρί τα σπίτια, χάλια τα Εθνικά θέματα, γενική καθίζηση η χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Abola Team 3