free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Στον Άγιο Στέφανο-“Ερυθρόλευκος” και ο Φερεντίνος!-Στις 18:00 η πρώτη συγκέντρωση

Στην κυριολεξία… busy day είναι η σημερινή ημέρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, αφού οι “ερυθρόλευκοι” έχουν… πάρει φωτιά και ανακοινώνουν συνεχώς μεταγραφές! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Δημήτρη Φερεντίνου,

ενός ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου, αλλά έχει εμπειρία από τη Γ’ Εθνική.Ο Φερεντίνος είναι 24 ετών στόπερ που μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης και συμμετείχε στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Μανδραϊκό στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε ο Ατρόμητος Πειραιά επίσης στη Γ’ Εθνική και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου, με την οποία έπαιξε συνολικά σε 50 ματς και σκόραρε τέσσερα γκολ. Επίσης έχει περάσει από τη Νέα Ιωνία και τον Ερμή Ηρακλείου.

Από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσαν: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, τον Δημήτρη Φερεντίνο. Ο Δημήτρης αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην ΑΕ Ηρακλείου, ενώ έχει εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική αφού έχει παίξει στην κατηγορία με τον Μανδραϊκό και τον Ατρόμητο Πειραιά. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως αριστερό μπακ. Ευχόμαστε καλή σεζόν στον Δημήτρη με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η ΠΡΩΤΗ

Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό υπενθύμισαν ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, στις 18:00 στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου. Χαρακρτηριστικά οι ερυθρόλευκοι ανέφεραν: “Το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες θα έχουν την πρώτη γνωριμία με τη διοίκηση της ομάδας και το τεχνικό τιμ, στη συνέχεια θα παραλάβουν αθλητικό υλικό για τη νέα σεζόν και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσουμε και τα φιλικά προετοιμασίας, ενώ φυσικά το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο και στο μεταγραφικό μέτωπο, αφού έπονται κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης!”

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Οριστικά την Τετάρτη 13/6 οι εκλογές της Μαρκό στο ΣΙΝΕ ΑΡΤΕΜΙΣ

Abola Team 3

Ο Κεραυνός Κερατέας του Τάκη Μακροδημήτρη που συνεχάρη τους παίκτες του 1-0 εκτός την Ατλαντίδα

Abola Team 3

Βόλης: Ο Αστέρας ίσως θα έπρεπε να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά

Nάσος Φακίδης