free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Στάθης Φουρίκης για το ξεκίνημα της Ελλάς Ποντίων

Λίγες ώρες έμειναν για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 ενόψει του πρωταθλήματος της Α΄ Πειραιά και η Ελλάς Ποντίων το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018, αρχίζει την προετοιμασία της στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω.

 

Μια χρονιά με πολλές απαιτήσεις, που, όμως, ο Πρόεδρος κ. Νώντας Πουλής (δεξιά φώτο), ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή αυτής της μεταγραφικής περιόδου και κυριολεκτικά “έχτισε” μια ολοκαίνουργια Ελλάς Ποντίων, “γεμίζοντας” το ρόστερ με παίκτες πρώτης γραμμής, με παίκτες που εντάχθηκαν στο δυναμικό του σωματείου για να οδηγήσουν την ομάδα πιο ψηλά.

“Αρχιτέκτονας” αυτής της αγωνιστικής προσπάθειας, ο πολύπειρος προπονητής κ. Στάθης Φουρίκης (φώτο αριστερά), ο οποίος με ανάρτηση του έδωσε το στίγμα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά και για αυτό που θα επακολουθήσει.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ελλάς Ποντίων, αναφέρει στο μήνυμα του:

“Με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας θα ήθελα να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά και καλή δύναμη με υγεία πάνω από όλα!!!

Να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να είναι η ομάδα όπως της αρμόζει με οργάνωση υψηλού επιπέδου στους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε!!! Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ είναι από την φύση της μια ομάδα αγωνιστικά επιθετική και πρωταγωνίστρια, και έχοντας ως όπλα δίπλα μου ίσως το καλύτερο τεχνικό επιτελείο που είχα ποτέ, αποτελούμενο από συνεργάτες προπονητές, τους Γιώργο Ζαχαράτο, Τάκη Κουσίδη, Βασίλη Τζώρτζη, υπόσχομαι σκληρή δουλειά προκειμένου η ομάδα να ανέβει όσο δυνατόν ψηλότερα!!!

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!».

Να σημειώσουμε ότι, σε αυτό το… ράλι μεταγραφών, η Ελλάς Ποντίων έχει αποκτήσει τους, Γιώργο Ζαχαράτο από Ασπρόπυργο, Δημήτρη Σιμονιάν από ΑΟ Χαϊδαρίου, Γιάννη Πουρσανίδη (ανανεώθηκε ο δανεισμός του) από ΑΟ Αιγάλεω, Παναγιώτη Βαβάκα από Άγιαξ Ταύρου, Αποστόλη Καφαλίδη από Άγιο Ιερόθεο, Θεοχάρη Δεμερτζή από Ευβοϊκό Γουβών, Μάνου Πάχου από Ήφαιστο Πειραιά, Αλέξανδρου Κόμη από Κύπρο Κορυδαλλού, Δημήτρη Παπακίτσου, Χάρη Μαυρουδή από ΑΕ Νίκαια, Κοσμά Κουκουλά, Τάσου Μακρή από Δραπετσώνα, Φώτη Κολιούση, Αντώνη Μπέλια, Τάσου Κοττάκη από Αίαντα Σαλαμίνας, Χρύσανθου Ζίου από Παννεαπολικό και Βαγγέλη Ευθυμιόπουλου από ΑΟ Αιγάλεω.

http://www.ipolimas.gr

Related posts

Επεισοδιακό το ματς Ελλάς Ποντίων-Κύπρος Κορυδαλλού

Abola Team 2

Η ανάρτηση του Κάρλου Βογιατζή για την μεταγραφή του Βασίλη Σταύρου στην ΑΕ Μοσχάτου

Abola Team 3

Ελεύθερος από Χαλκηδόνα ο Τσολάκος

Kώστας Παλαιολόγος