free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Τη Δευτέρα 13/8 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη προετοιμασίας για τον Βύζαντα

Υπό το βλέμα του προπονητή Μάκη Πανταζή και την επίβλεψη του γυμναστή Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, θα ξεκινήσει η επίσημη “ΠΡΩΤΗ” για την ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας στα social media:

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, θα ξεκινήσει στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων η προετοιμασία της ομάδας του Βύζαντα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μάκη Πανταζή.
Γυμναστής της ομάδας θα είναι ένας παλιός γνώριμος στα Μέγαρα, ο έμπειρος Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Κόκκαλης.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής της ομάδας Μάκης Πανταζής δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι στο «τιμόνι» μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας όπως ο Βύζας και γι’ αυτό ευχαριστώ την διοίκηση που για ακόμη μια χρονιά με εμπιστεύθηκε.
Ξεκινάμε την χρονιά, με όνειρα και πολλές προσδοκίες. Ενισχύσαμε την ομάδα, αποκτώντας τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμασταν, κρατώντας όμως τον βασικό κορμό, κάτι που το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό.
Οι προσθήκες ήταν μόλις (4) τέσσερεις, και αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη μας στους γηγενείς ποδοσφαιριστές, που έδειξαν πέρυσι μέσα στο γήπεδο ότι έχουν μεγάλο ταλέντο αλλά και μεγάλη διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο, ώστε να συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος για άνοδο.
Ξεκαθαρίζω ότι για μένα, δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές ονόματα. Καθρέφτης για όλους θα είναι το γήπεδο, εκεί όπου ο καθένας θα δίνει τις «εξετάσεις» του. Η σεζόν που ξεκινάει είναι μεγάλη και θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για όλους.
Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές μου να έχουν υγεία και να προσφέρουν τα μέγιστα «μιλώντας» με πράξεις μέσα στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος, πως η ομάδα μας φέτος, θα φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.
Γι’ αυτό καλώ το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ομάδα μας, αποτελώντας τον δωδέκατο παίκτη της»!

 

Related posts

ΕΠΟ: Επίσημη η ματαίωση των τοπικών πρωταθλημάτων για το 2020-21

Γιώργος Ανανίδας

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔΑ (29/9)

Abola Newsroom

Ο Βύζας Μεγάρων 4-0 εκτός έδρας τον Σκορπιό Φυλής

Abola Team 3