free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σμυρνής: Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής

 

 

 

Ένα δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε αυτό το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας του  ανέδειξε ο Ολυμπιακός Λιοσίων στη φιλική του αναμέτρηση με την ΑΕ Χαλανδρίου.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησαν με 3-0, με τον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής όλων του των ποδοσφαιριστών.

 

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών του, όπως και τη διάθεση για προσφορά που επιδεικνύουν:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική διάθεση, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου παρουσιάσαμε πολύ ενθαρρυντικά δείγματα, γεγονός το οποίο καταδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς»

 

«Μετράει» δυνάμεις με Φωστήρα

 

Δυνατών φιλικών αγώνων συνέχεια για τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο οποίος σήμερα Τετάρτη (22/8) θα φιλοξενήσει τον Φωστήρα στις 6 μ.μ. Απέναντι στον «Φονέα» ο Λεωνίδας Σμυρνής προβλέπεται για ακόμη μία φορά να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής όλων του των ποδοσφαιριστών, όπως φυσικά και να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τις αντοχές των ποδοσφαιριστών του.

Μοναδική απουσία αποτελεί ο τραυματίας Χρήστος Γεωργιάδης,που υποφέρει από ενοχλήσεις στην μέση.

Related posts

Διπλή επιτυχία για την Κηπούπολη

abola10

Αγ. Παρασκευή-Κένταυρος Βριλησσίων 2-2

Abola Team 3

Βοηθός του Ζουμπατόπουλου ο Μαυρίδης στον Κένταυρο

Ρένος Γιαμπουράς