free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Δαγγούλης: «Ιδανικές οι συνθήκες για τη δημιουργία ανταγωνιστικού συνόλου»

Ως ιδανικές χαρακτήρισε τις συνθήκες στον ΠΑΟ Καλυβίων προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ο Κυριάκος Δαγγούλης.

 

Ο τεχνικός των πράσινων, με δηλώσεις του στο Epsanastisentra, τόνισε ότι πέραν του προβλήματος με το γήπεδο, όλα στην ομάδα του λειτουργούν άψογα, εξήρε τη διοίκηση της ομάδας που είναι πάντα δίπλα και σημείωσε πως θα χρειαστεί χρόνος για να βγάλει η ομάδα του στο γήπεδο αυτά που θέλει.

Αυτή η περίοδος είναι πάντα ιδιαίτερα επίπονη για τους ποδοσφαιριστές. Εκτός από την έμφαση που δίνεται στη φυσική κατάσταση, οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να αφομοιώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μια πληθώρα ερεθισμάτων γύρω από την τακτική, τον αγωνιστικό προσανατολισμό και τη φιλοσοφία του προπονητή.

Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα και σίγουρα απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε», τόνισε ο Δαγγούλης στο Epsanastisentra και συνέχισε:

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά δουλεύουν υποδειγματικά και πραγματικά οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα συνδυάζει αποτέλεσμα και ορθολογικό ποδόσφαιρο. Σε αυτό συμβάλλει και η διοίκηση που είναι πολύ κοντά μας από την πρώτη στιγμή, με καθημερινή παρουσία στο γήπεδο, προσπαθώντας για το καλύτερο για την ομάδα. Έχει περιβάλλει με εμπιστοσύνη τόσο τους παίκτες όσο και το προπονητικό τιμ, πράγμα που μας γεμίζει με κίνητρο και υπευθυνότητα. Μοναδική τροχοπέδη ο αγωνιστικός μας χώρος, αν και πλέον έχουμε συμβιβαστεί και είναι κάτι που δεν μας απασχολεί.

Έχουμε κάνει δύο φιλικά, από τα οποία έχουμε σίγουρα δει κάποια πράγματα. Και θετικά και αρνητικά. Το βασικό είναι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και σιγά-σιγά να αλλάζουμε ταχύτητα και να αφομοιώνουμε την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε. Το πρωτάθλημα και φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Στην προσπάθεια αυτή έχω φυσικά δίπλα μου και τους άμεσους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Δημήτρη Παπαϊωάννου, τον γυμναστή τερματοφυλάκων Κώστα Ευδαίμων και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Ψαρρό,  με τους οποίους συνεργαζόμαστε άψογα».

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Όρθια τα Καλύβια με Αφουξενίδη, 1-1 με τα Γλυκά Νερά!

Ρένος Γιαμπουράς

Τον κόουτς Αλβέρτο Παπαδάκη και όλο το τεχνικό τιμ για την πολύ καλή πορεία της ομάδας ευχαρίστησαν τα Γλυκά Νερά

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team