free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κυριακή στις 17:30 με Εθνικό στον «Ταρλά»

 

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα της Κυριακής, στον οποίο ο Αιολικός θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Πειραιώς στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων», μέσω του προέδρου της Σταύρου Γριπιώτη, επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του «SportLesvos», γνωστοποιώντας μάλιστα και την ώρα έναρξης του ματς, το οποίο θα κάνει σέντρα στις 17:30. Η πειραϊκή ομάδα θα έρθει στη Λέσβο το απόγευμα του Σαββάτου, θα διανυκτερεύσει στη Μυτιλήνη και αμέσως μετά το φιλικό με τον Αιολικό θα αναχωρήσει με τη βραδινή πτήση, επιστρέφοντας στη βάση της.

Ο αγώνας κόντρα στον Εθνικό θα αποτελέσει το πιο δυνατό φιλικό τεστ προετοιμασίας για τους παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου, εν μέσω των επίσημων υποχρεώσεών τους στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου οι Μυτιληνιοί έχουν προκριθεί στη Β’ Φάση. Ο Εθνικός «γλυκοκοιτάζει» τη Football League, παρότι πέρυσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα προνομιούχο εισιτήριο ανόδου μέσω των Playoffs της Γ’ Εθνικής. Εφόσον ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν καταφέρει να συμμετάσχει στην κατηγορία, βρίσκεται δεύτερος στη σειρά των επιλαχόντων, πίσω από τον Αστέρα Αμαλιάδας, που επίσης στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να διαθέτει τη δυναμική να λάβει μέρος σε επαγγελματική κατηγορία, σε αντίθεση με τον Εθνικό που έχει δημιουργήσει και φέτος ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό ρόστερ.

Με προπονητή τον Λουκά Καραδήμο, ο οποίος για ένα διάστημα πέρασε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛΚ και μεγάλα «όπλα» του τον Ντιέγκο Ρομάνο, τον Μάρτιν Μπλάνκο, αλλά και των πρώην μεσοεπιθετικό του Αιολικού Ηλία Τσιλιγγίρη, ο Εθνικός αποτελεί και φέτος μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Σκέψεις για φιλικό και με Ηφαιστία

Στη Μυτιλήνη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες η Ηφαιστία Λήμνου, προκειμένου να δώσει δύο φιλικά επί λεσβιακού εδάφους. Η λήξη της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, το πρωί της Τρίτης, αναπροσάρμοσε τα δρομολόγια των πλοίων και… μπέρδεψε κάπως τον προγραμματισμό των Λημνιών. Ωστόσο, δεν έχει αποκλειστεί ακόμη η πιθανότητα το ένα εκ των δύο φιλικών να δοθεί απέναντι στον Αιολικό. Η αποστολή της Ηφαιστίας θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη από το μεσημέρι της Πέμπτης και θα αγωνιστεί το απόγευμα της ίδιας μέρας (17:45) με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών.

Εφόσον συμφωνηθεί και το δεύτερο φιλικό με τον Αιολικό, αυτό αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή στον «Ταρλά», ώστε να υπάρχει ενδιάμεσα μια ημέρα αποφόρτισης για τους Μυτιληνιούς πριν την κυριακάτικη πρόβα τζενεράλε απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς. Εξάλλου ο Αιολικός έχει την προσεχή Τρίτη (11/9, 17:30) και τον αγώνα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αντίμαχο στην Κω

www.mikriliga.com

Related posts

Ανοιχτή συζήτηση στις 13/7 στον Ιωνικό, παρελθόν και ο Αργυρίου

Abola Team 2

H «Σούπερ» γιαγιά που παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦ Ιεράπετρας με το Αιγάλεω

Abola Team 2

Τέλος ο Ζαγοριανός από τον Ιωνικό Νικαίας

Abola Team 3