free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γαζής: «Θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»

Ξεκάθαρος ότι το Παλαιό Φάληρο θα παρουσιαστεί πανέτοιμο με τη έναρξη του νέου πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Γιάννης Γαζής

 

 

 

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής άφησε το Παλαιό Φάληρο στο δυνατό του τεστ κόντρα στον ΑΟ Χαίδαρίου.

 

Παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων οι κυανόελυκοι εμφάνισαν πολλές αγωνιστικές αρετές και πιστοποίησαν με τη συνολική τουε εμφάνιση ότι γίνεται πολύ αξιόλογη δουλειά σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας.

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή να μένει απόλυτα ευχαιστημένος από την αγωνισιτκή συνέπεια των ποδοσφαιριστών του και να δηλώνει τα εξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Χαίδαρίου, που διαθέτει έναν ολύ αξιόλογο και επιτυχημένο προπονητή, τον Νίκο Παπαρούνη και ένα πολύ συμπαγές σύνολο, το οποίο πιστεύω ότι θα  διαδραματίσει πρωταγωνισιτκό ρόλος το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Θεωρώ ότι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανταγωνισιτκοί, διάστημα, όπου δημιουργήσαμε φάσεις με αποκορύφωμα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρούση στο δοκάρι. Γενικότερα πάντως, τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχεια  και εκτιμώ ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»

 

 

Επόμενο φιλικό για το Παλαιό Φάληρο, είναι την ερχόμενη Τετάρτη 912/890 κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου στις 7;30 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τρίποντο για τη Νέα Ιωνία

Παντελίδης Mάνος

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 8/4

Abola Newsroom

Επιστροφή Σταματέα στην Σάντα!

Abola Team