free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα πρώτα συμπεράσματα για τον ΑΠΟ Κερατσινίου

 

Eξι φιλικά έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του ΑΠΟ Κερατσίνι με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, οπότε είναι εύκολο να βγούν συμπεράσματα για το αγωνιστικό προφίλ.

Ο έμπειρος τεχνικός του Κερατσινίου, που έχει συνδέσει το όνομα του με σπουδαίες επιτυχίες της ομάδας(δύο άνοδοι στο παρελθόν), όντας και  ο προπονητής με τον οποίο οι “Ροσονέρι” είχαν πανηγυρίσει την τελευταία άνοδο στη Γ Εθνική πριν την προπέρσινη, ουσιαστικά φτιάχνει μία ομάδα από την αρχή.

Εμειναν βέβαια κάποιοι παίκτες από πέρυσι, αλλά από την περσινή 11άδα μόνο οι Βαττής και Διάκος  ήταν και πέρυσι εδώ ,ενώ οι Κυριαζόπουλος και  Μεγαλοοικονόμου δεν είχαν προλάβει  να μπουν στο κλίμα και φέτος λογίζονται ως νέες μεταγραφές στην ουσία.

Το Κερατσίνι έχει δείξει ,μέχρι τώρα ότι δύσκολα θα δέχεται γκολ. Είναι μία ομάδα σφιχτή με κοντά τις γραμμές , με τον Αρναούτη να δουλεύει πολύ στην προπόνηση το κομμάτι της τακτικής και τον άμεσο συνεργάτη  του, Πέτρο Βοιδονικόλα,  να έχει αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης που θα παίξει, όπως και πέρυσι μεγάλο ρόλο. Ο  έμπειρος προπονητής δίνει μεγάλη σημασία στη μεσαία γραμμή  που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά  της ομάδας και επιθετικά και αμυντικά..

Ο Λουσιέν -στην επιστροφή του –  βγάζει εμπειρία,δυναμισμό  και ποιότητα, ο Πογοσιάν βελτιώνεται όλο και περισσότερο και γίνεται καλύτερος ,ο Κυριαζόπουλος σε μία όχι τόσο γνωστή θέση για αυτόν το παλεύει δυνατά, ο Παναγιωτόπουλος στάθηκε άτυχος με τραυματισμό και ένα προσωπικό του πρόβλημα και έχει χάσει έδαφος και ο Διάκος είναι ο παίκτης που με μία κίνηση του, μπορεί να αλλάξει το ρου ενός αγώνα. Ενα κλέψιμο, μία μπαλιά. Οσο για τον Χονδρουδάκη έχει τεράστιο ταλέντο, αλλά οφείλει να γίνει πιο σκληρός και πιο αποφασιστικός στο παιχνίδι του…Με λίγα λόγια ακόμα περισσότερη δουλειά.

Από κει και πέρα, αυτό που θέλει ο  Αρναούτης είναι οι παίκτες του να είναι απλοί  στις κινήσεις τους στο παιχνίδι και να αποφεύγουν τις περιττές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος. Θέλει οι παίκτες του να είναι εύστροφοι, να έχουν  γρήγορη αντίληψη και να συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους. Στις προπονήσεις το δουλεύει πολύ αυτό και σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατί αρκετοί από τους  παίκτες είναι και μικροί σε ηλικία και άπειροι.  Με ένα προπονητή, όμως, που ασχολείται και με την παραμικρή λεπτομέρεια και το  ταλέντο να περισσεύει  στους ποδοσφαιριστές το σίγουρο είναι  ότι το εν λόγω μείγμα θα πετύχει.

Και βέβαια, στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση όχι μόνο για τα θετικά αποτελέσματα αλλά και τις καλές εμφανίσεις ,ωστόσο πρώτα από όλους ο ίδιος ο προπονητής ,έμπειρος και με παραστάσεις σε παραπάνω κατηγορίες ξέρει ότι ο εφησυχασμός μόνο  κακό θα κάνει όπως και ο ενθουσιασμός για τα φιλικά. Αλλωστε, αυτά τα ματς  είναι ότι πρέπει για συμπεράσματα και οι όποιοι στόχοι επιτυγχάνονται μέσω των επίσημων αγώνων..

ΠΗΓΗ: rossoneri24

Related posts

Τον μεσοεπιθετικό Ντούλια απέκτησε το Κερατσίνι

Abola Team 2

Πέρασε από Νίκαια, η Καλλιθέα!

Abola Team

Ανάμεικτα συναισθήματα στον Διαγόρα

Abola Team 2