free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανηλειακός: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του τεχνικού Αλέξη Μαντζούνη – Βιογραφικό

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (15/9) ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Πανηλειακό η ήδη δρομολογημένη τις αμέσως προηγούμενες μέρες, πρόσληψη νέου τεχνικού, του Αλέξη Μαντζούνη, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Λαγού.

Ο 52χρονος Μεσσήνιος τεχνικός, με καταγωγη μεν απο τα Πλατανια Τριφυλίας αλλά με διαμονή σχεδόν όλα τα χρόνια στην Αθήνα, Αλέξανδρος Μαντζούνης, μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στον Α.Ο. Κυπαρισσίας προ τριετίας (με αήττητο πρωτάθλημα στην Α’ Μεσσηνίας 2014 – 2015 και την πολύ καλή πορεία στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπου ηττήθηκε σε έξτρα μπαράζ με 3-2 από τη Σπάρτη που τότε στο Περιστέρι επικράτησε).

Κι έπειτα, τη σεζόν 2015 – 2016 σε Αστέρα Βλαχιώτη (Α’ Λακωνίας) και Θρασύβουλο (Α’ Δυτ. Αττικής).

Ενώ την τελευταία διετία 2016 ως 2018 στον Πάμισο Μεσσήνης (τον οποίο οδήγησε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική).

Νωρίτερα, έχει διατελέσει τη σεζόν 2013 – 2014 ως προπονητής στη Κορωνίδα Κοιλάδας (Α’ Αργολιδας) και στον Βύζαντα Μεγαρων ως βοηθός προπονητή (Β’ Εθνική, προπονητής ο Βαγγέλης Γούτης εκείνο το διάστημα).

Το ίδιο διάστημα ήταν υπεύθυνος και της ομάδας ακαδημίας Κ-15 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Ενώ το διάστημα 2008 εως 2010 ως σκάουτερ στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Α’ Εθνική, για αναλυση αντιπαλων αλλα και υποψηφιων μεταγραφικων στοχων, ενω το αντιστοιχο διάστημα έχει συνεργαστει ως μελος των τεχνικων επιτελείων των προπονητων, Όλεγκ Προτάσοφ, Σαββα Κωφιδη, Γιόζεφ Μπουμπένκο, Μακη Κατσαβάκη, στις παρουσίες των παραπάνω στην ομάδα.

Τη σεζόν 2010 – 2011 είχε τον ίδιο ρόλο σκάουτερ στον Παναιγιάλειο (Β’ Εθνική), όπου προπονητής ήταν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. 
Κι ακόμα, έχει διατελέσει απο το 2011 έως 2013 προπονητής στα τμηματα υποδομων της Καλλιθέας, Κ-20, Κ-17, Κ-15, ενώ έχει υπαρξει τότε για ένα διάστημα και συνεργάτης των προπονητών της Καλλιθέας, Γούτη και Παπακώστα στην πρωτη ομαδα. 

Σαν ποδοσφαιριστής, έπαιζε κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ, ξεκινώντας επί αθηναικών γηπέδων, κυρίως στην Ολυμπιάδα και τον Αστέρα Εξαρχείων, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου Κρήτης.

* Όπως επίσης αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Πανηλειακού: “Πρόκειται για ένα προπονητή με ήθος και εργατικότητα ο οποίος πρεσβεύει τις αξίες του συλλόγου μας όπως και οι προκάτοχοι του. Σε 15 μέρες από σήμερα η ομάδα μας ξεκινάει το φετινό ταξίδι της στη Γ’ Εθνική και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Ο Πανηλειακός, μας θέλει όλους δίπλα για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι με τους καλύτερους οιωνούς. 
Σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Συντριάδα, ο νέος μας τεχνικός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση”. 

Την Κυριακή, υπενθυμίζεται, ο Πανηλειακός δίνει φιλικό στη Ναύπακτο με τον Ναυπακτιακό.

Άλλο ένα φιλικό πιθανότατα να δοθεί και την άλλη Κυριακή 23/9 με τον Παναρκαδικό (που θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Related posts

«Φωνάζει» ο Ιωνικός – Ανακοίνωση από Rangers για την διαιτησία και την παρατεταμένη καθυστέρηση

Abola Team 2

Πέρασε από … σαράντα κύματα η Μαρκό

Abola Team

Πήρε Μαζιώτη η Ερμιονίδα

Abola Team 2