free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Με όπλο την ομοιογένεια»

Το στίγμα του για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 Με ξεκάθαρη επιδίωξη να πραγματοποιήσει μία πορεία ανάλογη της προηγούμενης σεζόν θα ριχτεί η Κηπούπολη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Με αφορμή την έναρξη του νέου «μαραθωνίου» ο τεχνικός καθοδηγητής και αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Φιλίππου έσπευσε να τονίσει  τα εξής:

 «Μπαίνουμε στη μάχη του νέου πρωταθλήματος με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Σαφέστατα ακόμη δεν βρισκόμαστε στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, αφού έχουμε προχωρήσει σε  κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ, ωστόσο, ξεκάθαρος στόχος μας είναι να αφήσουμε το στίγμα μας και να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας« ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή της Κηπούπολης, για να συμπληρώσει:

 «Η πρεμιέρα μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε τον Άρη Χολαργού. Μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή κι ανταγωνιστική. Ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές ποντάρουμε στην ομοιογένεια που έχουμε αποκτήσει με του παίκτες των προηγούμενων ετών. Θέλουμε ένα ιδανικό ξεκίνημα, το οποίο θα μας δώσει την ώθηση να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας και να διεκδικήσουμε  ένα καλό πλασσάρισμα στον όμιλο. Όσον αφορά τη συνέχεια του Κυπέλλου, που μας βρίσκει αντιμέτωπους με την Κοψαχείλα, θα κοντραριστούμε με μία καλή ομάδα της κατηγορίας μας κι εκτιμώ ότι μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα σε πρόκριση, αφού αποφύγαμε ομάδες ανώτερων κατηγοριών».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στην απόκτηση του ικανότατου επιθειτκού Γιώργου Ράπτη (φωτό) προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων

Kώστας Παλαιολόγος

Ανάσα για την Ιεράπολη

abola10

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ -ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 2-1: Τα στιγμιότυπα

abola10