free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Εξάσφαιρα» τα Πετράλωνα

Σε ένα πλούσιο αγωνιστικά ματς, τα Πετράλωνα έφτασαν σε άνετη νίκη απέναντι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, στο γήπεδο του Ρουφ. Παράπονα για τη διαιτησία από τους φιλοξενούμενους.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6–0

 

Φανταστικό είναι το ξεκίνημα των Πετραλώνων στο πρωτάθλημα, που πέτυχαν μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επικρατώντας με το εκπληκτικό 6-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου! Την αρχή των γκολ, έκανε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γεωργουδάκης στο 18′, που δόθηκε μετά από χέρι του Παπαθανασίου.

Στο 40’ ο Παπαθανασίου δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από το ματς. Η Θύελλα μένει με 10 παίκτες.

Το 1-0 υπέρ των Πετραλώνων, επικράτησε έως και το τέλος του 1ου  ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη και στο 61’ ο Ζίζηλας πέτυχε το 2ο γκολ για τα Πετράλωνα, ενώ μετά από δύο λεπτά ήταν η σειρά του Κατσιούλη να σκοράρει και να γράψει το 3-0.

Στο 67’ ο Χέλμης έκανε το 4-0 και στο 75’ ο Ρούπι σημείωσε το 5ο γκολ. Το τελικό 6-0, έκανε ο Λημνιός λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, μπορεί τα Πετράλωνα να έπαιξαν καλύτερα και να κέρδισαν δίκαια, όμως, οι αποφάσεις των διαιτητών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκταση του σκορ. Συγκεκριμένα στην ομάδα των νοτίων προαστίων διαμαρτύρονται για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν στο σκορ οι γηπεδούχοι, θεωρούν άδικη την αποβολή του Παπαθανασίου και πως υπάρχει οφσάιντ στο 2-0 και κακώς μέτρησε το γκολ.

 

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Καρατζίκας-Γουρέλης

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Μπότος, Μπαλωμένος, Γκουτίβας (80′ Κουντούρης), Ζίζηλας, Ανδρίκος, Κούτσικος, Ρούπι, Χέλμης (68′ Λημνιός), Ψαρράς (46′ Μυρένιας), Γεωργουδάκης, Κατσιούλης (67′ Καρούμπαλης)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Δημήτρης Κουζηνός): Ζαγαρέλος, Καμπουρούδης, Σταμίρης (72′ Λειβαδίτης), Ακαρέπης, Φαρμάκης, Παπαθανασίου, Κουκοβίνης, Ηρακλέους (67′ Π. Τζελέφας), Καλαμάρης, Ελευθεριάδης (46′ Σ. Τζελέφας), Μυλωνάς (80′ Τρακάδας).

Related posts

Σταμπουλίδης: «Τα πέντε επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Oι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του ΑΟ Χαϊδαρίου Γιάννη Χλωρού

Τάσος Ζαφειρίου

Σμυρνής: «Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα»

Kώστας Παλαιολόγος