free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο»

Το στίγμα του για τη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Δόξας Βύρωνα

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Άγιαξ Ταύρου στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Δόξα Βύρωνα, την οποία συνέτριψε με το επιβλητικό 5-1.

Η φιλόδοξη και νεοφώτιστη ομάδα του Ταύρου πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και έφτασε απόλυτα δίκαια στην ευρεία νίκη, πιστοποιώντας ότι πλέον έχει μπει για τα καλά σε ρότα επιτυχιών.

Ο τεχνικός Σήφης Βενάκης με δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την καθοριστική συνέχεια:

«Θεωρώ ότι η εν γένει παρουσία μας κόντρα στη Δόξα Βύρωνα αποτέλεσε μία φυσική συνέχεια μετά την νίκη της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου. Παρά το γεγονός ότι προχωρήσαμε σε ροτέισον, οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι έχουν βρει ρυθμό, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την καθοριστική συνέχεια που μας περιμένει. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και θα επιδιώξουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο στη διοργάνωση. Τώρα η όλη μας προσοχή έχει στραφεί στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, για το οποίο προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς.»

Related posts

Λεβέντης: «Δυστοκία κι απουσίες βασικών στελεχών μας έχουν στοιχίσει»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιώργος Τσομπανάκης και Κώστας Κουλιούρης μιλούν σήμερα στις 10 μ.μ. για τον Κένταυρο Βριλησσίων

Τάσος Ζαφειρίου

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0-0 (vid)

abola10