free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Έμεινε στο “χ” η Κύπρος Κορυδαλλού

 

Τη νίκη θεωρούν πως άξιζαν στην Κύπρο Κορυδαλλού, παρόλα αυτά η ομάδα τους έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο Κερατσινίου.

 

Στα άσχημα της συνάντησης ο τραυματισμός του Κάππου, ο οποίος έσπασε τη μύτη του. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύπρου:

“Δεν κατάφερε η Κύπρος Κορυδαλλού να κάνει σεφτέ στις νίκες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο Κερατσινίου (εκτός έδρας). Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και έχασε μία κλασσική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Ιωάννου. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές’ και προηγήθηκαν με 1-0, έπειτα από ολιγωρία της άμυνάς μας στο 37ο λεπτό. Η Κύπρος εμφανίστηκε με άλλο “πρόσωπο” στην επανάληψη και χάνοντας ευκαιρίες, βρήκε τελικά το δρόμο για τα δίχτυα με τον Γκορόγια, έπειτα από υποδειγματική εκτέλεση φάουλ στο 67ο λεπτό. Ο σκόρερ της Κύπρου λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά του λίγα λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας τον αντιπάλων. Ούτε ο Λάζος δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα μας, αφού το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Μπαλαφούτη και έτσι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με το ισόπαλο 1-1.

Η πιο άτυχη στιγμή για την Κύπρο ήταν ο τραυματισμός του Κάππου, στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος έσπασε την μύτη του έπειτα από χτύπημα αντιπάλου. Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση του νεαρού μας επιθετικού”.

Related posts

Τον μεσοαμυντικό Δημήτρη Γαβριηλίδη απέκτησε ο ΑΣ Ποντίων

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 11/11 στον Πειραιά

Abola Team 3

Β’ ΕΠΣ Πειραιά: Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου

Ρένος Γιαμπουράς