free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μαρκό»

Στις ιδιαιτερότητες του επερχόμενου ντέρμπι με την Μαρκό στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας 

 

 

 

Στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας αναρριχήθηκε ο Αστέρας Βάρη μετά τη σπουδαία και διαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη του επι του Κεραυνού Κερατέας με 1-0.

 

Ένα «τρίποντο» το οποίο κατακτήθηκε με πολύ κόπο και ιδρώτα σε μία πολύ δυνατή έδρα, αλλά και συνοδευόμενο με πολύ καλή εμφάνιση. Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος με τη σειρά του επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του γα την εν γένει προσπάθεια που κατέβαλαν:

 

«Περάσαμε από μία πολύ δύσκολη έδρα  ξεπερνώντας το εμπόδιο ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.Η νίκη μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν ληφθεί υπόψη ότι την πετύχαμε χωρίς τον τραυματία Σπύρο Παπανικολάου και τον Σταύρο Μάναλη, που απουσίασε λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Έχουμε να δώσουμε μία σειρά πολύ δύσκολων και καθοριστικών αναμετρήσεων και οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με όρεξη, προσδοκώντας ό,τι το καλύτερο. Πλέον όλη η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο εξίσου πολύ δύσκολο ματς που μας περιμένει κόντρα στην ιδιαίτερα ενισχυμένη Μαρκό. Ευχής έργον είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει».

 

 

 

Related posts

Παρελθόν και ο Μαστρογιάννης από τον Ολυμπιακό

Abola Team 2

Πυροδότησε… πυρηνική βόμβα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου με Λένγκα!

Abola Team 2

Ο Οικονομόπουλος στον πάγκο της Μαρκό

Ρένος Γιαμπουράς