free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τριπλό «χτύπημα» τα Βριλήσσια

Στην απόκτηση των Ιορδάνη Τριανταφύλλου, Κώστα Καναβού και  Ορέστη Γκιονάι προχώρησαν τα Βριλήσσια του Γιώργου Σπυράκη (φωτό)

 

 

 

 

Την μεταγραφική τους αντεπίθεση συνεχίζουν ακάθεκτα τα Βριλήσσια.

Τα άτομα που ηγούνται των τυχών του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση τριών παικτών σε καίριες θέσεις, όπου είχαν διαγνωστεί αδυναμίες στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν και οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμες επιλογές για τον τεχνικό Γιώργο Σπυράκη.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των Βριλησσίων θα φιγουράρουν τη νέα σεζόν οι Ιορδάνης Τριανταφύλλου, Κώστας Καναβός και Ορέστης Γκιονάι

Ο πρώτος είναι 36 ετών , καλύπτει την νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ, αλλά και του στόπερ και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γαλάτσι.

Όσον αφορά τον Καναβό, ο 26χρονος παίκτης είναι ανασταλτικός μέσος και επιστρέφει στα Βριλήσσια μετά από διάστημα τεσσάρων ετών, προσδοκώντας να ηγηθεί στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει η ομάδα των βορείων προαστίων στο νέο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το τρίτο κατά σειρά απόκτημα τον 17χρονο Γκιονάι, είναι πλάγιος επιθετικός και προέρχεται από μία σπουδαία σεζόν ε τη φανέλα της Κ-17 του Πανιωνίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, τα Βριλήσσια έδειξαν σημάδια βελτίωση στην ισόπαλη χωρίς τέρματα αναμέτρηση κόντρα τη Νίκη Αλίμου, με τον τεχνικό Γιώργο Σπυράκη να σημειώνει τα εξής:

«Πραγματοποιήσαμε κόντρα στη Νίκη Αλίμου βελτιωμένη εμφάνιση συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε δώσει, γεγονός το οποίο μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε βάσιμα για ένα καλύτερο μέλλον. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στη Λυκόβρυση. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

 

 

 

Related posts

Οργή για το γηπεδικό ζήτημα στους Αμπελόκηπους

Abola Team 3

Καββαδίας: «Χρέος μας να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Από σκληρό μέταλλο η Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10