free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δηλώνει αηδιασμένος ο Αντώνης Τσάτσος

 

Στους λόγους που τον εξώθησαν στην απόφασή του να παραιτηθεί από την Προεδρία του Άγιαξ Ταύρου αναφέρθηκε ο Αντώνης Τσάτσος

 

 

Στους λόγους που τον εξώθησαν στην απόφασή του να παραιτηθεί από την Προεδρία του Άγιαξ Ταύρου αναφέρθηκε ο Αντώνης Τσάτσος

 

Στην μακροσκελή ανακοίνωσή αναφορικά με την αποχώρησή του ο Αντώνης Τσάτσος τόνισε τα εξής:

«Θα ‘ήθελα να ενημερώσω όλο τον κόσμο της ομάδας, τους φιλάθλους, τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα και είναι μέσα στην καρδιά μου, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. στον Άγιαξ Ταύρου ότι η απόφασή μου για να αποχωρήσω είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο λόγος έχει να κάνει με το ηθικό ζήτημα και αφορά την ασέβεια που έδειξαν στο πρόσωπό μου κάποιοι από την διοίκηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά το τέλος του συμβουλίου της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2018 αποφάσισαν ομόφωνα και μου το ανακοίνωσαν τηλεφωνικά ότι πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα. Και η αιτιολογία τους ήταν επειδή αποφάσισα μόνος μου τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Σήφη Βενάκη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Λιοσίων από τον οποίο και ηττηθήκαμε.

 Θα ήθελα να γνωστοποιήσω στο σημείο αυτό ότι τα μέλη του δ.σ. συνεισφέρουν οικονομικά το ποσόν των 50 ευρώ κάθε μήνα και όχι πάντα στο διάστημα που είμαι εγώ πρόεδρος. όταν τα μηνιαία έξοδα της ομάδας ξεπερνούν τα 8.000 ευρώ τα οποία κάλυπτα και καλύπτω στο ακέραιο μέχρι τώρα χωρίς να υπάρχει ούτε μια μέρα καθυστέρηση. Όταν ανέλαβα την ομάδα όλοι το γνωρίζουν ότι τα αποδυτήρια ήταν σε τραγική κατάσταση και έκανα ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους των αποδυτηρίων του γηπέδου, στην εξέδρα, στα γραφεία, στο κυλικείο, στο γυμναστήριο καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ώστε ο χώρος αυτός κατά γενική ομολογία να αποτελεί ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό στολίδι που χαίρεσαι να το βλέπεις.

Οι Ακαδημίες της ομάδας όταν ανέλαβα αριθμούσαν 75 παιδιά τα οποία δεν είχαν ούτε ρούχα ούτε και μπάλες και τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους παρουσίαζαν τάσεις φυγής από το σωματείο. Και τώρα πλέον η Ακαδημία έχει πάνω από 200 παιδιά και τα οποία αυξάνονται στα οποία παρείχα τα πάντα όπως βέβαια αρμόζει σε μια πρότυπη Ακαδημία ποδοσφαίρου η οποία λειτουργεί σε σωστές βάσεις όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο που θέλει να βλέπει με προοπτικές το μέλλον και που σέβεται τα μικρά παιδιά, τους γονείς και τους αθλητές. Στην ανδρική ομάδα όπως και στην Ακαδημία έφερα καταξιωμένους ανθρώπους και αναφέρομαι στους συνεργάτες μας με ποδοσφαιρικές παραστάσεις επαγγελματικού επιπέδου και με πληθώρα γνώσεων οι οποίοι προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου καθώς και ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από σημαντική αγωνιστική παρουσία σε επαγγελματικές ομάδες.

 Σπατάλησα αρκετά χρήματα και χρόνο γιατί το ποδόσφαιρο είναι το μεράκι μου και αγάπησα την ομάδα και αισθάνομαι ότι έκανα το καλύτερο γι’ αυτήν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι την αχαριστία στο πρόσωπό μου αλλά και στην οικογένειά μου που είναι πάνω από όλους και από όλα. Δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση και πραγματικά αισθάνομαι αηδιασμένος που κάποιοι κύριοι νομίζουν ότι η ομάδα είναι τσιφλίκι τους και ψάχνουν ανθρώπους για να βάζουν τα χρήματά τους και αυτοί να παίρνουν αποφάσεις. Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα. Ευχαριστώ πολύ όσους ήταν δίπλα μου και στήριξαν την προσπάθειά μου, τους ποδοσφαιριστές, τους γονείς της Ακαδημίας, τους συνεργάτες και τους απλούς φιλάθλους. Οι όποιες αποφάσεις έγιναν μόνο με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας.

 

Με εκτίμηση Αντώνης Τσάτσος»

 

 

 

Related posts

Μητρούσης: «Το θέλαμε πολύ και δικαιωθήκαμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Με Νικολαϊδη στο τιμόνι η Αθηναϊδα!

Kώστας Παλαιολόγος

Αμπαριάν (Φωστήρας Ηλιούπολης): “Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα”

abola10