free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη την άμεση επιστροφή της στις επιτυχίες, η Αλσούπολη θα φιλοξενήσει τη νεοφώτιστη Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορείων προαστίων φέρονται να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, δεδομένου ότι επιθυμούν όσο τίποτε άλλο να αποτινάξουν από επάνω τους την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κηπούπολη με 3-1.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Αλσούπολη, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Όλη η σκέψη και η προσοχή μας έχει στραφεί πλέον σε αυτό το παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα, που δείχνει αρκετά δυνατή, αν και νεοφώτιστη και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά τη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αλσούπολη και εκτιμώ ότι οι παίκτες μου μπορούν να τα καταφέρουν». 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Νεκτάριο Δρυμωνίτη. Ο ποιοτικό δεξιός χαφ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο την προπόνηση της Πέμπτης και ως εκ τούτου τέθηκε νοκ άουτ για τις ανάγκες του αγώνα με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

 

 

 

 

 

Related posts

Ξενιτίδης: «Περίμενα να ζητήσουν συγγνώμη»

abola10

Ιωάννου: «Να βρούμε την ισορροπία μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει στην προεδρία της Λαύρας ο Ρηγόπουλος (φώτο)

abola10