free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πήραμε πολύ σημαντικό αποτέλεσμα»

Στην αξία της εκτός έδρας «λευκής» ισοπαλίας κόντρα στα Πετράλωνα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Έναν  υπερπολύτιμο βαθμό στη δύσκολη έδρα των Πετραλώνων απέσπασε το Παλαιό Φάληρο παίρνοντας το 0-0.

  

Απέναντι σε μία ομάδα με το ειδικό βάρος, την ιστορία, αλλά και τις φιλοδοξίες των Πετραλώνων, το συγκρότημα των νοτίων προαστίων στάθηκε σαν ίσο προς ίσο. Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή του Γιάννη Γαζή, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ομάδα, όπως είναι τα Πετράλωνα, τα οποία εκτιμώ ότι θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Οι παίκτες μου ακολούθησαν πιστά το πλάνο που είχαμε εκπονήσει και έδωσαν τα πάντα, ώστε να κατακτηθεί αυτός ο βαθμός, Αναγνωρίζαμε εκ των προτέρων τον βαθμό  των δυσκολιών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ωστόσο, δείξαμε τρομερή πίστη στις δυατότητές μα, πείσμα και πάθος. Αυτό το αποτέλεσμα αναμένεται να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια. Η χαρά μας διαρκεί μόλις 24 ώρες και πλέον η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην όσο το δυνατόν καλύτεη προετοιμασία μας για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Μία ομάδα, η οποία μπορεί να είναι νεοφώτιστη, ωστόσο, διαθέτει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή τον Χρήστο Βλάχο που έχει εμφυσήσει στην ομάδα τη δική του φιλοσοφία».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ελεύθερος ο Στέφανος Εστυλιανίδης από τον Αθηναϊκό

Kώστας Παλαιολόγος

Διάνα Ηλιούπολης: Μεγάλη απώλεια για τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Φραγκάκο

Γιώργος Ανανίδας

Σμυρνής: «Μας επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος»

Kώστας Παλαιολόγος